Năstase dă de pământ cu englezii: „Sunt nişte cretini!“. Fostul lider ATP şi-a comentat excluderea de la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nastase

Organizatorii celui de al treilea Grand Slam al anului au anunţat, astăzi, în mod oficial, că „Nasty“ nu va fi lăsat în incinta All England Club, nici dacă îşi va cumpăra bilet.

Căpitanul nejucător suspendat al României a luat foc, după ce a aflat ce au spus organizatorii de la Wimbledon, astăzi, într-o conferinţă de presă.. 

„Dar să trăiesc am voie? Am voie să mă duc la Londra, să intru în oraş? Să-i întrebaţi asta! Nici în Anglia poate că nu am voie să merg. Ce am făcut? Am omorât vreun om? Eu am o problemă cu ITF-ul. Până nu dă o decizie clară ITF-ul, Wimbledon-ul n-are de ce să aibă ceva cu mine. Luaţi-o cum vreţi, ca pe o răzbunare, or avea ceva cu românii...nu prea mă mai interesează. Dar dacă ei sunt atât de înguşti la minte, eu n-am ce să le fac. Ce legătură are Wimbledon-ul cu ceea ce am spus eu despre Serena şi cu meciul din România? Dacă făceam prost la Wimbledon, înţelegeam să fiu suspendat. Dar aşa, nu înţeleg“, a spus Năstase pentru prosport.ro. 

„Eu am jucat de o mie de ori pe Centralul de la Wimbledon, am fost de o mie de ori la meciuri şi dacă la 71 de ani ei consideră e normal să nu lase o persoană să se uite la nişte meciuri de tenis, e problema lor. Înseamnă că sunt cretini, pe româneşte... altfel nu văd cum“, a continuat „Nasty“.

„După mine, Federaţia Britanică de Tenis e şi Federaţia Internaţională, pentru că la ITF 99% sunt englezi. Dar, dacă meciul ăsta din Fed Cup se juca în Ucraina, dacă era România - Ucraina, nu se băga nimeni şi nu mă suspenda nimeni! Ghinionul nostru!“, a concluzionat fostul lider ATP.

2 finale a jucat Ilie Năstase la Wimbledon pe când activa în circuitul ATP, în 1972 şi în 1976, ambele pierdute. La dublu, are un trofeu cucerit în 1973.    
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite