Naomi Osaka, criticată dur pentru căderile nervoase: „E o adevărată lipsă de respect ce face“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Osaka

Japoneza în vârstă de 23 de ani a absentat o lună şi jumătate din turneele de tenis pentru a-şi trata depresia, însă nu pare că a reuşit să îşi rezolve problemele.

Din păcate, cum s-a văzut şi înaintea debutului ei în turneul de la Cincinnati, când a avut o nouă cădere nervoasă şi a început să plângă, Naomi Osaka continuă să aibă dificultăţi în a interacţiona cu oamenii. 

Părerile sunt împărţite în privinţa problemelor japonezei. Dacă foarte mulţi sportivi şi-au arătat susţinerea pentru niponă, inclusiv OMS a felicitat-o pentru că a avut curajul să mărturisească ce o frământă, sunt şi voci care o critică cu vehemenţă, printre care şi cea Danielei Hantuchova.

Fosta jucătoare de tenis a avut un discurs dur la adresa lui Naomi, acuzând-o de lipsă de recunoştinţă faţă de rolul pe care mass-media l-a avut în dezvoltarea sa ca persoană publică. „Conferinţele de presă sunt parte din fişa postului unui tenismen. E o adevărată lipsă de respect ce face Naomi Osaka la turnee, mai ales în aceste vremuri, când toată lumea se străduieşte să ţină competiţiile în viaţă în ciuda pandemiei. Nu e dificil să stai o jumătate de oră şi să vorbeşti despre sportul pe care îl iubeşti. Fără presă, jucătorii nu ar putea câştiga banii pe care îi câştigă. Dacă vrei să te uşurezi de presiune, cea mai bună metodă e să nu stai pe reţelele sociale“, a spus Hantuchova, citată de site-ul Punto de break.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite