Mutu ţinteşte revenirea în Europa şi la echipa naţională: în ce ţări e dorit şi ce şanse crede că are să fie la Euro 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Fotbalistul de 36 de ani a marcat, duminică, primul său  gol după 455 de zile, iar acum a făcut o serie de dezvăluiri despre viitorul său.

Adrian Mutu a spart „gheaţa“ în India, după cum „Adevărul“ a scris aici, iar acum vrea să revină în fotbalul mare, în condiţiile în care Superliga Indiană se va încheia la 20 decembrie.

Fostul internaţional a avut o intervenţie la Dolce Sport în care a oferit amănunte despre ţara în care ar putea ajunge, după ce îşi va încheia contractul cu Pune City. „Am oferte din Franţa şi Grecia pe care încă le analizez. Dacă va veni o ofertă concretă din România, de la o echipă care are pretenţii de câştigarea campionatului, de ce nu“, a spus Mutu.

După o carieră de 13 ani la echipă naţională, perioadă în care a strâns 77 de selecţii şi 35 de goluri, Mutu n-a renunţat la prima reprezentativă.

„În momentul de faţă, eu am nevoie să joc, să dau cât mai multe goluri, să fiu în formă. Trebuie să văd şi la ce echipă mă duc din iarnă. Bineînţeles că e un obiectiv de al meu să fiu printre jucătorii de la Euro. Să fiu sănătos şi pe urmă, ce va fi, vom vedea. Eu sunt sigur ca domnul Iordănescu are o judecată dreaptă şi va convoca atacanţii care vor fi în formă“, a adăugat Mutu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite