Mutu îl atacă pe Arlauskis. “Briliantul” şi-a amintit că portarul l-a ironizat acum doi ani: „Adi îşi cam bate joc de fotbal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giedrius Arlauskis
Giedrius Arlauskis

Atacantul Adrian Mutu (37 de ani) a postat, aseară, un mesaj pe contul de Facebook, în care îl critică pe portarul Giedrius Arlauskis (28 de ani), după prestaţiile de la Espanyol.

"Nu vreau sa fiu rău, dar Arlauskis chiar merită "tras de urechi"...vorbea de mine, în ţara mea: "daca aveau valoare nu se întorceau în România". În afara că a vorbit urât de fotbalul nostru, aşa cum e, e al nostru, dar mai vorbeşte urât şi de jucătorii reprezentativi ai naţionalei... eeeh, asta e, eu îi spun şi voi, fanii, judecaţi, iar voi, ziariştii, să-i trasmiteţi: Dragul meu, ai apărat, ca titular, doar în România, ai luat banii din România şi ar trebui să ne respecţi, mai mult decât atât, dacă nu ai valoarea necesară, nu te duci în La Liga, entiendes (n.r. – ai înţeles)??! Aşa ca s-o dau pe spaniolă!! Tu rămâi, dar Gâlcă, tot unul al nostru, va trebui să plece! Atât! RESPECTĂ România dacă vrei să fii respectat,ca esti încă la grupa mică printre fotbalişti", a postat, marţi seară, Mutu pe contul de Facebook.

Arlauskis, portarul care a încasat opt goluri în 98 de minute, la Espanyol, l-a criticat şi el pe Mutu, în ianuarie 2014, când lituanianul era la Rubin Kazan, iar atacantul român semnase cu Petrolul. "Cu Zicu, Petrolul este mai puternica, da. Cu Mutu, mai puţin. În ultimii ani, nu a fost serios. În fotbal nu contează unde joci, ci să fii serios, să fii concentrat la maximum. El işi cam bate joc de fotbal", a spus Arlauskis la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite