Mutu, decizie majoră legată de viitorul său la Rapid: Anunțul acționarului Victor Angelescu

0
Publicat:

Acţionarul Victor Angelescu a afirmat, joi, că tehnicianul Adrian Mutu are postul asigurat la Rapid pentru sezonul viitor, când va avea ca obiectiv o clasare între primele trei locuri în Superligă. Oficialul formației bucureștene a adăugat că Rapid se află deja în negocieri avansate pentru aducerea a 2-3 jucători pentru următoarea stagiune.

Adrian Mutu, antrenor Rapid
Adrian Mutu, antrenor Rapid

"Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători, cu 2-3 suntem aproape să semnăm. Şi sperăm noi că cei 5-6 jucători pe care am spus că îi transferăm, să îi aducem de la început, ca să poată face cantonamentul cu Adi Mutu şi cu echipa. Sunt şi jucători români şi străini. Vor pleca în jur de şase jucători în mare, la 2-3 le expiră contractele. Dar cred că este destul de clar cine a avut randament şi cine nu. Clar, Adi Mutu are postul asigurat şi cu el vom aborda sezonul viitor", a declarat Angelescu.

El a spus că Rapid va face tot ce îi stă în putinţă pentru a câştiga ultimele două partide din Superligă, cu Universitatea Craiova şi FCSB, pentru a putea prinde un loc de cupele europene.

"Noi nu trebuie să se stricăm sărbătoarea nimănui. Noi avem un obiectiv şi trebuie să batem Craiova. Pentru că dacă batem Craiova suntem pe locul 4. Depinde ce face şi CFR Cluj, pentru că mai avem şanse şi pentru locul trei, dar, oricum, şi locul patru este important, pentru că poate să ducă în cupele europene şi trebuie să ne vedem interesul propriu. Şi normal că vom dori să câştigăm şi cu FCSB. Cine e mai bun să câştige la Constanţa, dacă e mai bună Farul să câştige şi să ia titlul. Dacă FCSB e mai bună, să câştige, dar noi vom dori să câştigăm cu ei, orice s-ar întâmpla. A fost un play-off foarte interesant şi e clar că şi finalul este pe măsură. Noi ne doream să fim noi între cele două care se bat la titlu, dar sperăm că se va întâmpla asta la anul. Acum cred că şi noi şi CFR Cluj şi Craiova le ţinem pumnii celor de la U Cluj să câştige cupa, pentru a putea ajunge în Europa", a mai spus acţionarul echipei giuleştene.

Play-off, etapa a IX-a (penultima)

Sâmbătă: Sepsi – CFR 20.00

Duminică: Farul – FCSB 21.00

Luni: Rapid – CS U Craiova 20.30

Etapa a X-a (ultima)

*28 mai: CFR – Farul

*28 mai: FCSB – Rapid

*28 mai: CS U Craiova – Sepsi

Programul detaliat din ultima rundă urmează să fie stabilit, ulterior.

Clasament

1. Farul Constanța 47 de puncte

2. FCSB 46p*

3. CFR Cluj 39p*

4. CSU Craiova 37p

5. Rapid 35p

6. Sepsi 26p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

SportPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite