Mirel Rădoi, un car de nervi după eliminarea prostească a lui Paul Papp. ”O nebunie!”. Vrea amendă uriaşă pentu fundaşul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Radoi, dezamăgit
Mirel Radoi, dezamăgit

CS Universitatea Craiova a început repriza secundă meciului cu Hapoel Beer Sheva (1-1), din Conference League, cu un om în minus, după ce Paul Papp a văzut direct cartonaşul roşu pentru un conflict cu un adversar pe tunelul de la vestiare.

La finalul meciului, Mirel Rădoi a catalogat gestul lui Papp drept "o nebunie", a cerut o amendă drastică pentru jucătorul său şi a explicat că Universitatea Craiova ar avea nevoie acum de un nou fundaş central.

"Mă aşteptam să fie un meci extrem de disputat, dar nu cu astfel de evenimente. Au fost lucruri neaşteptate. O primă repriză foarte bună, am avut foarte mult ghinion. Trebuia să deschidem scorul. A venit acea nebunie a lui Paul, pot să spun. A trebuit să cedăm teren adversarului, ne-am văzut conduşi. Mă bucură atitudinea lor după golul primit, au încercat să joace la fel, chiar şi fără foarte multe resurse fizice şi am profitat de spaţii.

Sunt foarte supărat pe Paul. Dacă ar fi fost în timpul partidei o poziţionare greşită, un fault, astea se pot remedia după, dar sigur e cel mai important meci al clubului în ultimii 20-30 de ani şi ajungem într-o situaţie din asta... mai erau 3 minute înainte să înceapă repriza şi am aflat că suntem în 10. A trebuit să renunţăm la Elvir (n.r. Koljic) ca să putem să-l avem pentru partidele din campionat şi să atacăm spaţiile cu viteza lui Ivan. I-am spus lui Elvir că îmi pare rău, dar trebuie să iau acestă decizie pentru echipă.

Nu vrea amendă de sute sau mii de euro, ci mai mare

Papp va trebui să plătească o amendă pe care o vom stabili împreună cu clubul. Nu vreau să fie vorba de o amendă de doar câteva sute sau mii de euro. Pentru asta trebuie să suferim cu toţii.

Va trebui să aducem un fundaş central măcar pe banca de rezerve, dacă nu titular. Problemele pot fi şi în campiontul intern. Planurile astea se cam scutură acum, dar vom vedea, vom găsi soluţii. Sper să nu fim nevoiţi să schimbăm sistemul de joc cu Chindia din cauza acestor probleme, dar sigur vor fi schimbări de jucători pentru că au făcut risipă de energie.

Israelienii sunt foarte buni acasă, împinşi de 15.000 de spectatori, au un joc mult mai spectaculos, mai elaborat, mai agresiv acasă. În deplasare sunt puţin temători", a spus Mirel Rădoi, conform sport.ro

Returul dintre Hapoel Beer Sheva şi Universitatea Craiova este programat joi, 25 august, în Israel.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite