Mulţescu şi Reghecampf au decis echipele de start pentru „Derby de România“. Noutăţile înainte de Dinamo-Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Derby-ul Steaua-Dinamo a stârnit adesea incidente atât între jucători, cât şi între suporteri FOTO Răzvan Păsărică
Derby-ul Steaua-Dinamo a stârnit adesea incidente atât între jucători, cât şi între suporteri FOTO Răzvan Păsărică

De la ora 21.30, pe Arena Naţională din Bucureşti, Dinamo întâlneşte Steaua într-un derby de tradiţie al campionatului, meci care contează pentru etapa a 4-a din Liga 1. "Adevărul" va transmite în format livetext această confruntare, care se anunţă incendiară.

UPDATE Gigi Becali le-a promis steliştilor o primă de 3.000 de euro de jucător dacă bat pe Dinamo. De partea cealaltă, Ionuţ Negoiţă este dispus să le ofere dinamoviştilor o primă de 40.000 de euro în cazul unui succes cu Steaua, scrie prosport.ro.

Galeria Stelei va fi escortată de jandarmi până la sectorul din peluza dinspre Bulevardul Basarabia. Dinamoviştii vor avea şi ei un culoar separat de acces în stadion. Aproximativ 1.000 de jandarmi şi poliţişti vor asigura paza şi ordinea în incinta şi în prejma Arenei Naţionale înainte şi în timpul derby-ului.

Cei doi antrenori au decis echipele de start pe care le vor trimite în teren în această seară:

Dinamo: Bălgrădean - Rus, Durimel, Grigore, Fai - Elton, Thicot, Matei, Curtean - Filip, Thomas. Antrenor: Gigi Mulţescu.

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Adi Popa, Stanciu, Tănase - Piovaccari. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Gigi Mulţescu le-a dat liber dinamoviştilor înainte de marele derby, aceştia făcând o plimbare prin Băneasa Mall. De partea cealaltă, steliştii nu au avut un program bine stabilit.

Deşi a avut câteva semne de îndoială în privinţa echipei pe care o va folosi în această seară, Reghecampf l-a ales pe Piovaccari în avanposturi, iar Nikolici este pe banca de rezerve, deşi a acuzat o uşoară accidentare. Tot pe banca de rezerve se află şi Adrian Cristea, care va debuta la Steaua în această seară, antrenorul stelist fiind decis să-l arunce în luptă în repriza a doua. Este de observat ce reacţie vor avea ambele galerii când Cristea va intra pe teren, ţinând cont de trecutul său în tricoul lui Dinamo. 

3000 de fani stelişti vor fi prezenţi în sectorul rezervat galeriei Stelei. Deşi Dinamo a alocat 5.000 de tichete pentru susţinătorii Stelei, oficialii roş-albaştrilor au dat înapoi 2.000 de bilete. După acest gest, dinamoviştii i-au ironizat pe stelişti. "Iniţial noi am vrut să le dăm steliştilor toată peluza, 10.000 de locuri, urmînd ca noi în retur să avem la fel, dar nu au vrut să accepte. Apoi am zis bine, 8.000, n-au vrut nici asa. Se pare că cea mai numeroasă galerie din ţară, cum se autointitulează, nu poate strânge nici măcar 5.000 de viteji care să vină la stadion. Să rămână cu ironiile şi să adoarmă seara visând frumos la cele "doar" 40.000 de mâini de dinamovişti care-şi vor aplauda echipa diseară", au precizat oficialii lui Dinamo, potrivit gsp.ro.

Potrivit organizatorilor, până la această oră s-au vândut aproximativ 22.000 de bilete şi este de aşteptat ca până la ora începerii derby-ului să se vândă în jur de 30.000 de tichete.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite