Mulţescu nu ştie cât va mai rezista la Dinamo „din punct de vedere contractual”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Mulţescu FOTO Codrin Prisecaru/ Mediafax
Gheorghe Mulţescu FOTO Codrin Prisecaru/ Mediafax

Antrenorul formaţiei Dinamo, Gheorghe Mulţescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Petrolul Ploieşti, scor 1-1, că nu ştie dacă mai rezistă „din punct de vedere contractual" şi că se aşteaptă la orice, dar important este ca echipa să continue reconstrucţia.

„Doctorul ştie dacă mai rezist fizic. Dar nu ştiu dacă din punct de vedere contractual mai rezist. Evenimentele se succed cu repeziciune, dar dacă între timp apare ceva, doar conducătorii ştiu asta. Acum nu ştiu dacă mai au încredere în general. Mă aştept la orice, dar important e ca Dinamo să continue reconstrucţia, cu mine sau cu altcineva", a declarat Mulţescu, citat de Mediafax.

Gheorghe Mulţescu a precizat că la meciul cu Petrolul s-a văzut lipsa de experienţă, spunând că rezultatul drept meritat: „E încă un meci care nu am vrut să fie spectaculos, ci să fim pragmatici. S-a văzut lipsa de experienţă. Am pierdut 5-6 puncte pe care le aveam în buzunar, cu Corona, Viitorul, Pandurii şi azi... Puteam să închidem jocul, dar şi să pierdem. Lui Elton şi Rotariu le-am spus să ţină de minge, dar nu mai contează. A fost lipsă de concentrare şi oboseală pe final. Am băgat încă un apărător cu joc bun de cap, dar nu am reuşit să acoperim colţul scurt. Una peste alta e un rezultat meritat, pentru că şi noi şi ei puteam câştiga. Ne-am ridicat la nivelul unui adversar valoros. În perioada asta, în care jocul nostru a urcat, am întâlnit echipe de top".

Formaţia Dinamo a terminat la egalitate, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 1-1 (1-0), cu echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a opta a Ligii I, în care prahovenii au ratat un penalti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite