VIDEO Diferenţa dintre cea mai tare echipă din România şi cea mai puternică din Europa, via Gelsenkirchen. Schalke, demolată de Bayern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kevin-Prince (stânga), bătut măr de fratele său. FOTO: http://www.fcbayern.telekom.de
Kevin-Prince (stânga), bătut măr de fratele său. FOTO: http://www.fcbayern.telekom.de

La doar trei zile după ce a învins-o pe Steaua cu 3-0, în grupele Ligii Campionilor, Schalke a fost "desfiinţată", la Gelsenkirchen, de campioana Bayern. Iar Keller n-a făcut decât o singură schimbare în "11"-le care a întâlnit Steaua, Jermaine Jones în locul lui Hoger, la mijlocul terenului. În prima repriză, "albaştrii" au încasat două goluri într-un minut!

Bavarezii au condus cu 2-0 la pauză, după două goluri marcate cu capul, după centrări din banda stângă. 

La prima, venită din gheta lui Robben, Schweinsteiger (21) l-a învins pe Hildebrand, după un corner, apoi aproape imediat Alaba a trimis şi el perfect pentru reuşita vârfului croat Mandzukic (22), după o degajare greşită a goalkeeper-ului lui Schalke.

"Minerii" au încercat să revină în joc în partea secundă, dar a mai încasat diuă goluri din careu. 

Acelaşi Alaba a pătruns tot pe stânga, a strecut balonul printre trei jucători de la Schalke, iar Ribery l-a bătut dintr-o deviere uşoară pe nefericitul Hildebrand. În minutul 86, Pizarro şi-a trecut şi el numele pe tabelă. A fost o partidă controlată cu autoritate de Bayern, de la început până la final. 

Partida a adus şi o întâlnire directă între fraţii Boateng, ambii titulari. Kevin-Prince (26 de ani), mijlocaşul lui Schalke, faţă în faţă cu Jerome (25 de ani), fundaşul central al lui Bayern. Primul ghanez, cu nouă meciuri în naţionala africană, al doilea german, cu 31 de prezenţe în selecţionata germană. 

Chelsea, 2-0 cu Fulham

După eşecul surpriză cu Basel, 1-2 pe "Stamford Bridge", Chelsea, cealaltă adversară a Stelei în grupele Ligii Campionilor, a evoluat tot pe teren propriu, dar în Premier League, cu Fulham. 

Oscar (52) şi Obi Mikel (84) i-au readus lui Mourinho zâmbetul pe buze, după ce-au marcat pentru prima victorie a lui Chelsea, în toate competiţiile, după patru meciuri. 

Partida Steaua - Chelsea se dispută pe 1 octombrie, pe "Naţional Arena". Până atunci, Chelsea le mai întâlneşte pe Swindon, în Cupa Ligii Angliei, şi Tottenham, în Premier League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite