Mourinho şochează: Un fotbalist de la United a trimis poze indecente fiicei sale! FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jose Mourinho
Jose Mourinho

De-a lungul carierei sale, antrenorul de 58 de ani s-a confruntat cu multe probleme, mai ales că a avut mai mereu echipe „grele“. Ce a povestit acum însă depăşeşte orice imaginaţie.

Manchester United e ultima formaţie cu care Jose Mourinho (actualmente la AS Roma) a câştigat trofee. Trei, mai precis: Liga Europa, Supercupa Angliei şi Cupa Ligii Angliei. Toate în sezonul 2016-2017. Adică, primul în care „The Special One“ a aterizat, la Manchester.

Mourinho avea să părăsească United, în decembrie 2018, pe fondul rezultatelor slabe şi unui conflict tot mai mare pe care îl avea cu vestiarul echipei. Dacă până acum se ştia doar că portughezul, considerat prea dur de jucători, a început să-şi deterioreze relaţiile cu ei, în frunte cu Paul Pogba, acum s-a aflat şi despre un episod şocant, fără legătură directă cu fotbalul.

Martial

Concret, Mourinho a povestit pentru TalkSport cum atacantul francez, Anthony Martial - foto (26 de ani), făcea avansuri fiicei sale, Matilde (25 de ani). Din declaraţiile preluate de Digi Sport reiese că Martial a trimis inclusiv poze indecente fetei până când povestea s-a oprit la intervenţia directă a lui Mourinho!

Ce a povestit Jose Mourinho?

*Când eram la Manchester United, în 2017, Anthony Martial îi trimitea fotografii ciudate, cu corpul său, fiicei mele, care avea doar 21 de ani. Şi am vorbit direct cu mama lui despre asta, apoi a încetat.

2 copii are Jose Mourinho: Matilde (25 de ani) şi Jose Mario jr (21 de ani).  

Jose Mourinho, alături de fiica sa, Matilde

Matilde
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite