Mouratoglou s-a spălat pe mâini în cazul Halep în timp record: explicația oferită de un avocat în drept sportiv

0
Publicat:

Patrick Mouratoglou (53 de ani) s-a spălat pe mâini, în timp-record, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne. De fapt, în stilul său caracteristic, mai mult s-a remarcat datorită faptului că, miercuri, a luat cina alături de Halep și echipa ei la un restaurant.

Patrick Mouratoglou
Patrick Mouratoglou

Astăzi dimineață, francezul s-a prezentat foarte devreme la sediul TAS, înainte de începerea audierilor, la ora 10.30, ora României. Doar că prezența sa în fața arbitrilor TAS a durat... 23 de minute! Ca să înțelegem ce înseamnă acest lucru, trebuie să precizăm că, ieri, în prima zi a audierilor, Halep a stat în sala de judecată peste 9 ore!

Apariția-blitz a lui Mouratoglou în fața arbitrilor TAS a fost explicată pentru Euronews România de către avocatul în drept sportiv, Sabin Gherdan: „Sunt două variante pe care le-aș putea considera drept concluzii la această situație: ori nu a vrut să declare foarte multe, ceea ce este puțin probabil, ori întrebările arbitrilor au fost directe și simple, iar audierea a durat foarte puțin, iar completul de arbitri s-a considerat lămurit în privința aspectelor care îl vizează“.

Tot astăzi, a fost audiat și celălalt om de la Academia Mouratoglou care a ruinat-o pe Halep, după cum Adevărul a explicat aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite