Motivul pentru care Serena Williams o urăşte de moarte pe Maria Şarapova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai mari rivalităţi din lumea sportului este cea dintre americanca Serena Williams şi rusoaica Maria Şarapova.

În acest moment din punct de vedere sportiv termenul rivalitate este uşor exagerat pentru că Serena conduce cu 19-2 în duelul întâlnirilor directe. Există şi un motiv pentru care Serena ţine cu orice preţ să o bată de fiecare dată pe Şarapova. 

Managerul rusoaicei spune că Serena este invidioasă pe faptul că Şarapova face bani mai mulţi din publicitate, ea fiind adevăratul star în acest domeniu, graţie faptului că are o imagine comercială de succes.

În plus, acum 12 ani, când Şarapova avea doar 16 ani, ea a bătut-o de două ori la rând pe Serena, în finala de la Wimbledon, şi în cea de la turneul campioanelor, de la Los Angeles. La vremea respectivă, scorul era 2-1 pentru Maria Şarapova, după care a urmat o serie incredibilă pentru Serena willimas, care n-a mai pierdut niciun meci. "Serena o urăşte pe Şarapova. Nu-i place deloc să joace împotriva ei. Are o expresie a feţei diferită când intră pe teren şi vrea să ucidă fiecare minge", a declarat manegerul Şarapovei.

 Serena Williams şi Maria Şarapova s-au întâlnit ultima dată în sferturi la Australian Open, americanca învingând cu 6-1, 6-4. În cele 19 victorii pe care le are în faţa rusoaicei, Serena a cedat numai 3 seturi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite