Motivul pentru care LeBron James vrea să plece din Cleveland: Un coechipier e amantul mamei sale!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbalistul LeBron James ar putea părăsi, în această vară, echipa Cleveland Cavaliers. Cu o singură finală jucată în şapte ani, pierdută cu scorul general de 0-4, în 2007, cu San Antonio Spurs, şi două eliminări consecutive din play-off-ul NBA, din postura echipei cu cel mai bun record în sezonul regulat, vedeta lui Cavs nu mai are motive să rămână la Cleveland.

Din câte se pare, motivul real pentru care LeBron James ar dori să părăsească echipa Cleveland Cavaliers ar veni tocmai din interiorul acestei formaţii. Conform AP, mama lui James, Gloria James, ar avea o relaţie intimă chiar cu coechipierul vedetei de la Cavs, Delonte West!

Mai citiţi şi:

NBA: Un jucător a leşinat pe teren

VIDEO NBA: Vezi slam-dunkul anului!

Ştirea nu a fost confirmată oficial, însă dat fiind trecutul mai puţin ortodox al lui West acest lucru ar putea fi adevărat. Din câte se pare, acest lucru explică şi evoluţia mai ştearsă a starului lui Cleveland în paertidele cinci şi şase cu Boston Celtics, din play-off-ul NBA.

Conform sursei citate, LeBron James ar fi aflat de legătura dintre Delonte West şi mama sa chiar după partida a patra dintre Cavs şi Boston, din acel moment cel mai bun jucător al formaţiei din Cleveland fiind dărâmat pshihic. AP precizează că "LeBron a fost de nerecunoscut din momentul în care acest zvon a început să circule prin echipa sa".

Şi fanii şi-au dat seama că LeBron are probleme

Suporterii echipei din Cleveland nu şi-au putut explica, la început, evoluţia foarte slabă a vedetei celor de la Cavaliers în meciul cinci, disputat împotriva celor de la Boston Celtics, atunci când LeBron James a părut că nu este concentrat la meci. Toţi fanii se aşteptau ca, după ce seria dintre Cavs şi Boston a arătat scorul de 2-2 la general, James să-şi intre în rol şi să arate ca un adevărat lider. Lucrul acesta nu s-a întâmplat însă.

Zvonul potrivit căruia mama lui LeBron, Gloria James, ar avea o relaţie cu un coechipier ar fi putut fi cauza evoluţiei şterse a vedetei formaţiei din Cleveland. Mai mult, chiar LeBron James a lăsat să se înţeleagă faptul că ar putea părăsi actuala sa formaţie chiar din sezonul viitor. Starul NBA a ales să nu facă scandal în jurul carierei sale, deşi tot mai multe voci îl dădeau pe Delonte West drept amant al mamei sale.

Conform sursei citate, LeBron James ar fi putut juca prost în play-off tocmai pentru ca echipa din Cleveland să nu ajungă în finala Conferinţei de Est, variantă care nu pare de eliminat. Totuşi, fanii refuză să creadă că vedeta lui Cavaliers ar fi ales să piardă în fazele finale ale Ligii. Până şi jurnaliştii din Statele Unite au postat povestea dintre Delonte West şi Gloria James pe blogurile personale şi pe Twitter.

Cum zvonurile privind relaţia Gloriei James şi a jucătorului Delonte West par să fie din ce în ce mai întemeiate, chiar dacă sunt,încă, neconfirmate, fanii aşteaptă cu interes viitoarea mişcare a lui LeBron James. Jucătorul a ales, deocamdată, să nu facă declaraţii.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite