Patronul Astrei i-a desfiinţat pe stelişti: „Nişte derbedei“. Ce l-a scos din sărite pe Ioan Niculae şi cum se va revanşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Niculae
Ioan Niculae

Surprinzător, omul de afaceri nu şi-a „mitraliat“ jucătorii, aşa cum a făcut-o de multe ori, după partide mai puţin reuşite. În schimb, el a promis că nu le va rămâne dator bucureştenilor pentru tratamentul de care a avut parte pe „Arena Naţională“.

Steaua a învins Astra cu 3-1 la capătul unui meci în care s-a văzut o diferenţă clară de valoare între cele două formaţii. Cu toate acestea, Ioan Niculae a fost blând cu fotbaliştii săi, probabil fiindcă, sâmbătă, Astra va primi vizita Stelei, tot în Liga I, de această dată la Giurgiu.

„Au fost multe greşeli individuale. Înfrângerea asta ne învaţă mai mult decât o victorie. Acum ştim unde avem nevoie de întăriri, exact care sunt posturile deficitare. La fiecare gol al Stelei a fost câte o greşeală individuală“, a declarat finanţatorul Astrei. Acesta a fost fluierat şi înjurat de fanii Stelei, ceea ce l-a scos din sărite.

„Staţi puţin să ascultăm reacţia derbedeilor din galeria Stelei. Îi aşteptăm la Giurgiu pe aceşti derbedei. Batem Steaua la noi acasă“, a promis Niculae.

Isăilă: „Am făcut cadou două goluri“

Mai calm a fost antrenorul giurgiuvenilor, Daniel Isăilă, cel care a recunoscut superioritatea Stelei. „Trebuie să-i felicităm. A fost un joc echilibrat, dar noi am fost naivi şi am făcut câteva greşeli. Steaua ne-a forţat să greşim. E o echipă puternică. Poate scorul e puţin cam sever, dar când greşim atât de mult, trebuie să plătim, mai ales că adversarul a fost Steaua. Am făcut cadou primele două goluri, fără ca Steaua să pună presiune pe noi“, a spus tehnicianul la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite