Mititelu retrage Ştiinţa din campionat. Jucătorii vor deveni liberi de contract

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Problemele financiare grave cu care se confruntă Adrian Mititelu l-au determinat pe patronul Ştiinţei să ia decizia de a retrage echipa din Liga a 2-a. Jucătorii deja au părăsit cantonamentul şi vor fi declaraţi în scurt timp liberi de contract.

UPDATE "Credeţi-mă că nu ştiu ce să mai fac! M-au blocat peste tot! La Calafat şi-au bătut joc de mine, în Craiova la fel, acum văd că şi la Severin nu mai sunt lăsat să mă antrenez. Jucătorii mei nu au unde să se mai antreneze. Nu ştiu ce să mai fac”, a spus Adrian Mititelu, conform fanatik.ro.

Reacţia lui Mititelu trădează disperarea acestuia. Jucătorii Ştiinţei sunt, însă, revoltaţi de situaţia din sânul clubului şi vor să rupă orice relaţie cu patronul echipei. "Nu se mai poate aşa! Nu mai vrem să fim bătaia de joc a nimănui. Domnul Mititelu ne-a aburit în ultimul hal. Mai întîi ne-a aruncat în faţă asocierea cu Marin Condescu, care pînă la urmă credem că a fost o mare minciună, doar ca să ne facă să ne reunim. Apoi, domnul Condescu ne-a minţit în ultimul hal. Nu a făcut nimic pentru noi. Nu a dat nici măcar un leu pentru apă plată. Acum sîntem în autocar în drum spre Craiova. Vrem să reglăm defintiv conturile cu Mititelu", a spus un jucător craiovean pentru fanatik.ro.


În urmă cu o săptămână, tehnicianul italian Nicolo Napoli era demis de la cârma Universităţii Craiova de patronul Adrian Mititelu. În locul său a fost adus Ştefan Nanu, fost jucător al Ştiinţei. Doar că Nanu a rezistat doar o săptămână la Craiova, plecând fără vreo urmă de resentiment când a aflat condiţiile din sânul echipei. Tehnicianul va prelua în cel mai scurt timp pe Farul Constanţa, echipă care joacă tot în Liga a 2-a, dar în seria 1.

Nemulţumiţi că au salariile neplătite de mai bine de jumătate de an şi că sunt minţiţi de Adrian Mititelu, jucătorii s-au revoltat şi ei şi au decis să plece din cantonamentul de la Turnu Severin, scrie digisport.ro. În aceste condiţii, patronul vrea să retragă echipa din campionat, fiind de acord să le ofere tuturor fotbaliştilor dreptul de a-şi găsi echipă fără vreo obligaţie financiară, mai precizează sursa citată. Astfel, toţi jucătorii vor deveni liberi de contract în cel mai scurt timp.

Drept urmare, meciul dintre FC Universitatea Craiova şi FC Olt Slatina, programat pe 1 martie, în etapa a 15-a din Liga a 2-a, nu se va mai disputa. Dacă Ştiinţa va fi retrasă din campionat, toate rezultatele ei obţinute în tur se vor anula.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite