Mititelu: „Am făcut o alegere foarte slabă cu Wotte şi nu este prima“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mititelu (stânga) şi Mark Wotte s-au înţeles doar 13 etape
Mititelu (stânga) şi Mark Wotte s-au înţeles doar 13 etape

Preşedintele clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, şi-a turnat cenuşă în cap după experimentul nereuşit cu Mark Wotte, care nu este primul de acest fel de când a preluat echipa.

Mititelu s-a declarat dezamăgit de alegerea pe care a făcut-o în iarnă, când l-a numit antrenor principal pe olandez.

Mi-am făcut o impresie proastă despre el încă de acum două săptămâni. Eram hotărât să-l ţin până-n vară. Am făcut o alegere foarte slabă şi nu e prima. Am avut iluzii foarte mari şi acum am deziluzii foarte mari“, a spus Adrian Mititelu la Sport.ro.

Avem un contract de bun simţ, cu drepturi şi obligaţii. Dacă se va ajunge la concluzia că nu este vinovat, nu pot să-l dau afară un an. Am stabilit însă că, dacă nu ne înţelegem, atunci o să ne dăm mâna şi ne despărţim prieteneşte. Nu există nicio clauză de despăgubire dacă Wotte va fi dat afară“, a adăugat Mititelu.

Acesta a vorbit şi despre jocul de astăzi, de la Piatra Neamţ: „Meciul cu Ceahlăul este unul foarte important pentru noi. Fotbalul e foarte greu, iar situaţiile imprevizibile sunt foarte dese“.

Partida dintre Ceahlăul Piatra Neamţ şi Universitatea Craiova se va disputa astăzi, de la ora 15.00, şi va fi transmisă LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite