Mister deslușit în cazul Karim Benzema, dat dispărut de arabi. Unde a fost blocat starul francez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Karim Benzema a dispărut timp de trei săptămâni, timp în care arabii de la Al Ittihad au dzvăluit că nu au nicio veste de la atacantul francez. Starul își ștersese chiar și conturile de socializare, drept pentru care fanii lui sperau la o întoarcere a sa la o echipă din fotbalul european, Chelsea și Manchester United arătându-și interesul pentru serviciile ”cocoșului”.

Karim Benzema a ajuns azi în Arabia Saudită. Foto Facebook
Karim Benzema a ajuns azi în Arabia Saudită. Foto Facebook

După ce a ratat reunirea lotului lui Al Ittihad, Karim Benzema a transmis zilele trecute conducerii clubului că fost blocat de un ciclon în Insulele Mauritius, unde se afla în vacanță. Cotidianul francez L'Equipe a dat verdictul în "telenovela" atacantului: fotbalistul va reveni la antrenamentele lui Al Ittihad și va continua să joace în Arabia Saudită.

La mai bine de 3 săptămâni de când a plecat în vacanță, Karim Benzema este determinat să schimbe lucrurile la gruparea saudită, după o perioadă nefastă în care a fost criticat în dese rânduri. "Întors în sfârșit în Arabia Saudită, Balonul de Aur din 2022 va relua vineri antrenamentele cu Al Ittihad, la Jeddah. Unde va sta în acest sezon. Apropiații lui au confirmat că el va rămâne 100% la Al Ittihad în iarna aceasta", a scris cotidianul L'Equipe.

Plătit cu 200 de milioane de euro pe sezon

Karim Benzema a evoluat ultima oară pentru Al Ittihad îmediat după Crăciun, în înfrângerea 2-5 cu Al Nassr, partidă în care fostul său coechipier de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a înscris de două ori. ”Poate are unele neînțelegeri cu cei din club, dar acest lucru nu îl scuză, pentru că el nu face niciun efort. Benzema ratează ocazii foarte mari și pare că și-a pierdut dorința de a juca fotbal”, a scris jurnalistul saudit Abdel Karim Al Jasser, conform as.com.

Fotbalistul francez s-a despărţit anul trecut de Real Madrid şi semnat cu Al-Itthiad, care l-a atras in Arabia Saudită cu un salariu impresionant, estimat la 200 de milioane de euro pe sezon.  Benzema, criticat aspru de presa saudită pentru lipsa sa de eficacitate, are 9 goluri marcate în acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite