Mister deslușit: Federația anunță favoritul pentru înlocuirea lui Edward Iordănescu pe banca naționalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România va avea un nou selecționer pentru următoarele două campanii. Vorbim despre Liga Națiunilor 2024-2025 și, mai important, cea de calificare pentru Mondialul din 2026. Și, cu 43 de zile înainte de prima partidă a tricolorilor de după Euro 2024, avem un favorit clar pentru postul de selecționer. Prezent la Fanatik Superliga, Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a dezvăluit cine va fi în capul listei pe care o va întocmi Comisia Tehnică.

Răzvan Burleanu, în căutarea unui selecționer. FOTO: Arhiva Adevărul
Răzvan Burleanu, în căutarea unui selecționer. FOTO: Arhiva Adevărul

Aici, se vor afla cel mai probabil trei nume. Cel al lui Gheorghe Hagi va fi însă în capul listei. Semnn că managerul Farului are cele mai mari șanse de a ajunge pe banca naționalei. Pentru asta, el trebuie să iasă, măcar în acte, de ochii lumii adică, din acționariatul clubului Farul Constanța. Astfel încât să fie demontată ideea că ar favoriza jucătorii proveniți de la formația de pe litoral. În rest, dacă negocierile cu Hagi nu se vor încheia cu succes, FRF poate lua legătura cu Adrian Mutu sau cu Cristi Chivu.

Ce a declarat Andrei Vochin despre propunerile Comisiei Tehnice?

*Gică Hagi va fi propus în Comisia Tehnică de astăzi din ce am mai discutat cu unul și cu altul. Dacă s-a vorbit ceva neoficial cu Hagi, s-a vorbit după ce Edi (n.r. – Edward Iordănescu) a spus clar că nu mai vine. Am citit prin presă că el (n.r. – Gheorghe Hagi) caută un înlocuitor pentru postul de antrenor la Farul. De la distanță, pare că ar fi cea mai aproape tentativă de concretizare a federației din cele trei variante.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite