Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Steaua după coşmarul cu Rosenborg, dar Gigi Becali l-a întors din drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi ar putea fi înlocuit cu Pedrazzini şi Dică
Mirel Rădoi ar putea fi înlocuit cu Pedrazzini şi Dică

Mirel Rădoi i-a anunţat pe jucători vineri dimineaţă că a luat decizia de a pleca de la echipă, dar Gigi Becali l-a determinat să se răzgândească.

UPDATE, ora 17.15

Gigi Becali şi Mirel Rădoi au avut o discuţie, în urma căreia patronul a reuşit să schimbe decizia lui Rădoi: "A venit la palat, mi-a spus şi mie că vrea să renunţe, dar l-am convins să rămână antrenor la Steaua. Mi-a fost foarte greu să îl conving. Un singur lucru i-am spus, să fie mai sever. Mă bucur că a vrut Dumnezeu şi s-a înţelepţit şi el şi a spus Bine, naşule, rămân. Eu i-am spus, dacă pleci o să fie o pată toată viaţa ta. Eu sunt convins că vei lua campionatul, cupa şi cupa Ligii. O să-i iau şi un atacant valoros şi cu asta basta".

Rădoi demisionase de dimineaţă 

După rezultatele modeste înregistrate în acest start de sezon, încununate cu înfrângerea la scor în faţa lui Rosenborg, Rădoi a luat decizia să renunţe la funcţia de antrenor al Stelei.

"M-a sunat Mache acum că Mirel a anunţat în vestiar că demisionează. Nu ştiu ce să fac... că nu-mi răspunde la telefon. Nu îl las. Dar nu pot vorbi cu el să-l intorc, că nu-mi răspunde. Aştept şi eu", spunea Becali la televiziunea sportro.

După 0-3 cu Rosenborg, fanii i-au cerut demisia lui Rădoi şi l-au huiduit:" E nromal, ce vreţi, să mă aplaude lumea?". Mirel afirmase că nu pleacă în acest an de la Steaua, însă declaraţiile ulterioare ale patronului Gigi Becali, care afirmase că va umbla la salariile jucătorilor şi va restructura lotul, l-au convins că nu mai e de stat la FCSB. 

Palmaresul lui Mirel la Steaua

Mirel Rădoi a pregătit-o pe Steaua în 13 partide oficiale, din care a câştigat doar trei, a pierdut cinci, remizând în alte cinci. Primul său meci oficial a fost în Supercupă, cu ASA Târgu Mureş, pe care l-a pierdut cu 0-1, notează digisport.ro. 

Singurele trei victorii au venit în campionat (3-0 cu Pandurii, 1-0 cu Botoşani, ambele în deplasare) şi în meciul tur cu Trencin, din preliminariile UEFA Champions League (2-0 în deplasare).

Steaua - ASA Tg. Mureş 0-1 (Supercupa României)
Steaua - Petrolul 0-0 (Liga 1)
Trencin - Steaua 0-2 (turul II UEFA Champions League)
Pandurii - Steaua 0-3 (Liga 1)
Steaua - Trencin 2-3 (turul II UEFA Champions League)
Steaua - CFR Cluj 1-1 (Liga 1)
Steaua - Partizan 1-1 (play-off UEFA Champions League)
FC Botoşani - Steaua 0-1 (Liga 1)
Partizan - Steaua 4-2 (play-off UEFA Champions League)
Steaua - Dinamo 0-0 (Liga 1)
Astra - Steaua 2-0 (Liga 1)
Steaua - ASA Tg. Mureş 1-1 (Liga 1)
Steaua - Rosenborg 0-3 (play-off Europa League)

Bilanţ: 11 meciuri, 3 victorii, 5 egaluri, 5 înfrângeri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite