Mirel Rădoi nu poate fi prezent la reunirea tricolorilor! Care este starea de sănătate a selecţionerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radoi

Site-ul oficial al FRF a anunţat, duminică, că situaţia selecţionerului Mirel Rădoi, testat pozitiv cu coronavirus, este neschimbată, astfel că tehnicianul, deşi este asimptomatic, nu poate fi prezent la reunirea oficială a tricolorilor.

“Selecţionerul a primit luni, 15 martie, rezultat pozitiv la testarea COVID. Din păcate, situaţia nu s-a schimbat până acum. Mirel Rădoi este asimptomatic însă nu poate fi prezent la reunirea oficială a tricolorilor. Implementarea programului de pregătire va începe, astfel, prin ceilalţi membri ai staff-ului tehnic, dar sub coordonarea selecţionerului, conectat la toate activităţile lotului. Vă vom oferi curând detalii şi imagini despre aceste modalităţi de lucru”, se arată pe site-ul FRF.

Mirel Rădoi ar putea fi pe banca naţionalei la partida cu Macedonia de Nord, de joi, dacă se va negativa până atunci, a mai precizat federaţia.

Echipa naţională va disputa trei partide în luna martie, toate în preliminariile Cupei Mondiale 2022: România - Macedonia de Nord (25 martie, ora 21:45), România - Germania (28 martie, ora 21:45) şi Armenia - România (31 martie, ora 19:00).

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite