Mircea Sandu îi prevede lui Cristi Chivu un viitor frumos: „Un final de carieră e un nou început!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, consideră că retragerea din activitate îi oferă lui Cristi Chivu oportunitatea de a pătrunde la federaţie pe un post de conducere.

Mircea Sandu vede în Chivu un viitor preşedinte al FRF în viitorul apropiat. Până la a conduce federaţia, Sandu îi recomandă fostului căpitan al naţionalei să vină în echipa lui Gică Popescu pentru a face parte din conducerea FRF după alegerile din 5 martie.

"Un final de carieră e un nou început. Acum vreo opt ani vedeam în Chivu un viitor preşedinte de federaţie. Sfatul meu e să vină aproape de cei care vor conduce federaţia. Poate să coordoneze naţionala, e inteligent, vorbeşte lejer, degajat engleza, franceza. Îl văd pe Cristi Chivu în echipa care va câştiga alegerile pentru şefia FRF, alături de Gică Popescu. Poate că în opt ani va candida şi el la şefia FRF. Dacă vrea să intre în administraţie, în doi ani îl văd secretar general, după care preşedinte. A renunţat cam uşor la naţională, dar din cauza accidentarilor îşi încheie cariera de fotbalist", a declarat preşedintele FRF la Dolce Sport.

Fostul căpitan al naţionalei, Cristian Chivu, se retrage din activitate la vârsta de 33 de ani. Fotbalistul lasă în spate o carieră presărată cu mari succese, dintre care cel mai important este câştigarea câştigarea Ligii Campionilor cu Inter Milano în 2010.

CITIŢI ŞI:

Cristi Chivu se retrage din activitate. Anunţul, făcut de presa italiană, a fost confirmat de impresarul jucătorului

Cristi Chivu atârnă ghetele în cui după 17 ani prodigioşi ca fotbalist. Reperele carierei fostului căpitan al naţionalei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite