Mircea Lucescu pune punctul pe "i" în cazul Ştefan Radu: "Nu vă mai rugaţi de el! Să vină la lot cine iubeşte naţionala"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu FOTO Reuters
Mircea Lucescu FOTO Reuters

Tehnicianul lui Şahtior a dezaprobat ideea preşedintelui FRF de a merge la Roma pentru a discuta cu Ştefan Radu despre revenirea fotbalistului la echipa naţională.

Răzvan Burleanu s-a deplasat personal la Roma, într-o tentativă de a-l convinge pe fotbalistul lui Lazio, Ştefan Radu, să revină la sentimente mai bune faţă de echipa naţională.

Mircea Lucescu e de părere că iniţiativa lui Burleanu nu-şi avea sensul. "În nici un caz Ştefan Radu nu e o pierdere. La echipa naţională trebuie să vină doar jucătorii care-şi doresc. Nu trebuie să vină decît cei care efectiv iubesc culorile echipei naţionale şi care fac orice e posibil ca să vină la echipa naţională.

Pe jucătorul care nu vrea să vină, nici nu l-aş mai solicita vreodată. La echipa naţională trebuie să te rogi tu ca jucător, ca să fii luat. Cu asta rămîne un fotbalist", a spus Mircea Lucesu pentru DigiSport.

Il Luce a oferit o soluţie şi pentru disputa dintre Victor Piţurcă şi Laurenţiu Reghecampf: "Să fie bărbaţi, să-şi dea o întâlnire într-o seară la un restaurant, să mânânce împreună şi să pună lucrurile la punct. Pe amandoi i-aş sfătui să facă asta. Nu face nimănui bine starea asta de adversitate. Sunt două personalităţi importante din rândul antrenorilor români, oameni care au succes, toată lumea se uită la ei". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite