Răzvan Burleanu l-a convins pe Radu Ştefan: „O să se întoarcă la naţională pentru campania lui Euro 2016“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Burleanu a mers la Roma pentru a se întâlni cu fundaşul lui Lazio, Radu Ştefan, pe care l-a convins să răspundă prezent de acum înainte convocărilor sub tricolor.

Radu Ştefan, unul dintre jucătorii exponenţiali ai lui Lazio, s-a retras din naţionala României în luna aprilie a anului trecut, atunci când fundaşul a anunţat că nu mai vrea să vină la lot, fără a explica de ce a luat această decizie. "Voi spune pas următoarelor convocări. Nu am avut evoluţii foarte apreciate la lot şi asta e tot ce pot spune. Sînt jucători care pot duce greul, nu este nici o pierdere dacă nu mai vin eu", spunea Radu Ştefan în 2013.

La început, presa a speculat că jucătorul s-ar fi certat cu Piţurcă şi din acest motiv a renunţat la naţională. Mai târziu, selecţionerul a dezminţit această ipoteză, lăsându-i o portiţă deschisă lui Radu Ştefan. "Pe Radu Ştefan mi l-am dorit şi mi-l doresc foarte mult. O să am o discuţie cu el în perioada următoare, dar el trebuie să înţeleagă nişte lucuri. Indiferent ce crede el, echipa naţională nu se refuză. Indiferent că e căpitanul lui Lazio, că ar câştiga titlul, Liga, echipa naţională nu se refuză. L-aş fi văzut un jucător titular", a spus Piţurcă în urmă cu o săptămână.

Odată cu schimbarea preşedintelui FRF, negocierile privind revenirea fundaşului sub tricolor s-au intensificat. Astfel, pentru a-l îmbuna, noul şef al fotbalului românesc, Răzvan Burleanu, a mers la Roma, unde a vorbit direct cu Radu Ştefan. "Am rămas uimit de cât de apreciat e Ştefan Radu la Lazio. Cred că o să se întoarcă la echipa naţională pentru campania lui Euro 2016. Mi-a spus că s-a înţeles greşit gestul lui şi că nu a existat niciun conflict cu selecţionerul, cu care a mai ţinut legătura în ultimele luni", a spus Burleanu după întâlnire, conform gsp.ro.

Cu prilejul vizitei în capitala Italiei, preşedintele FRF a fost şi la baza de antrenament a lui AS Roma, Trigoria, unde s-a întâlnit cu Lobonţ şi cu puştii români de la Academia formaţiei capitoline.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite