Conflictul Reghecampf-Piţurcă atinge cote nebănuite:„Aş putea să-i dau lecţii!“ / „El abia a deschis ochii în fotbal!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghe poartă un război al declaraţiilor cu selecţionerul FOTO Cosmin Iftode
Reghe poartă un război al declaraţiilor cu selecţionerul FOTO Cosmin Iftode

Conflictul dintre Victor Piţurcă şi Laurenţiu Reghecampf a fost escaladat de cei doi, care s-au acuzat reciproc, fără menajamente şi au scos la iveală amănunte compromiţătoare unul despre celălalt.

Selecţionerul României nu a vrut să-i rămână dator lui Laurenţiu Reghecampf, care declara săptămâna trecută, după alegerile de la FRF, că Piţurcă nu merită să antreneze naţionala din cauză că nu se osteneşte să vizioneze meciurile internaţionalilor români. Drept urmare, Piţi a reacţionat vehement: 

"Reghe abia a deschis ochii în fotbal. El spune că nu urmăresc meciurile românilor. Văd 15 meciuri pe săptămână. Pe Bănel, Lazăr, Marica, Ştefan Radu, pe Torje... cănd joacă. Cum adică nu am mers la meciuri? Am mers la Steaua, la meciurile importante. Programul meu e făcut în funcţie de necesităţi. Să vorbim şi să aruncăm cu vorbe, mi se pare foarte urât. Vreau ca şi Liga, Comisiile să-şi facă datoria. Este inacceptabil ca un om care antrenează Steaua să-i jignească pe Anghelache de la Dinamo şi pe Steliano Filip. Jignirile vin mereu doar din partea Stelei. Chiar dacă eşti cel mai mare antrenor din lume, trebuie să fi civilizat şi să-i respecţi pe ceilalţi. Eu la antrenamentele Stelei nu merg, că nu vreau să am de-a face cu acest om", a punctat Piţi la Sport.ro.

Interviu amplu cu Victor Piţurcă. Ce spune selecţionerul despre revenirea la naţională a lui Săpunaru, Sânmărtean, Mutu şi Radu Ştefan. Reghecampf n-a fost nici el menajat

Imediat după declaraţiile selecţionerului, Reghecampf n-a vrut să rămână mai prejos şi a contraatacat la Digi Sport: "Părerea mea e că Victor Piţurcă a făcut într-adevăr foarte multe lucruri bune pentru fotbalul românesc, dar, în momentul de faţă nu a evoluat, a rămas la fel. Asta e părerea mea, rămâne de văzut dacă e greşită sau nu. Cred că pot să îi dau lecţii, în acest moment. Victor Piţurcă n-a calificat nicio echipă de club în cupele europene, n-a trecut de tururile preliminare. Foarte bine că a calificat naţionala la turnee finale!", a spus Reghe.

Tehnicianul stelist a mers mai departe cu acuzaţiile şi a făcut câteva dezvăluiri despre perioada în care era antrenat de Piţurcă la Steaua: "Piţurcă intră în discuţii de manageri. El ne obliga să semnăm contracte cu Giovani (n.r. cu impresarul Ioan Becali), când eram jucători. Când se certa cu Giovani, ne punea să le rupem. De asta am plecat de la Steaua. Mi-a spus: 'Dacă nu rupi contractul cu Giovani, la mine nu mai joci'. Şi a trebuit să plec!", a adăugat actualul tehnician al Stelei", a conchis antrenorul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite