Mircea Lucescu îl pune în gardă pe Reghecampf: „Titularii lui Dinamo Tbilisi sunt la nivelul rezervelor lui Şahtior”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu e convins că Steaua lui Reghecampf va juca în grupele Ligii Campionilor
Mircea Lucescu e convins că Steaua lui Reghecampf va juca în grupele Ligii Campionilor

Chiar dacă Steaua mai are de jucat încă un meci cu Vardar Skopje pentru a se califica în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, l-a avertizat pe Reghecampf să trateze cu maximă responsabilitate dubla manşă cu viitoarea adversară din această fază a competiţiei, Dinamo Tbilisi.

În ciuda acestui avertisment, Mircea Lucescu este încrezător în şansele Stelei de a se califica în grupele Ligii Campionilor. „Totuşi, ca să-şi facă oamenii o părere, cred că titularii lui Dinamo Tbilisi sunt la nivelul rezervelor noastre. Mai departe, va fi interesant duelul cu Steaua, numai că eu cred că e diferenţă clară de valoare între cele două echipe. Steaua merită să joace în grupe, a demonstrat prin ceea ce a făcut în ediţia trecută a Europa League. Chiar dacă cei din Ghencea pornesc ca mari favoriţi, eu cred că Reghecampf, pe care îl cunosc foarte bine, nu le va da nici un moment de relaxare jucătorilor săi în pregătirea dublei cu Dinamo Tbilisi”, a spus Mircea Lucescu, antrenor care a pierdut cu Şahtior Doneţk într-un amical cu echipa georgiană.

Steaua va întâlni marţi seară, de la ora 21.45, pe Vardar Skopje în manşa a doua a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Partida va fi transmisă în direct de Pro Tv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite