Mircea Lucescu a fost eliminat din preliminariile Ligii Campionilor după o dublă de coșmar cu Benfica

0
Publicat:

Echipa antrenată de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor după ce a fost învinsă în ambele manșe de portughezii de la Benfica (2-0, 3-0).

Mircea Lucescu a fost eliminat din preliminariile Ligii Campionilor
Mircea Lucescu a fost eliminat din preliminariile Ligii Campionilor

Dinamo Kiev a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor cu scorul general de 5-0. Benfica a reușit să câștige în tur cu scorul de 2-0. Returul s-a anunțat unul liniștit pentru portughezi. Aceștia au început însă în forță și returul cu Dinmao Kiev, Otamendi deschizând scorul în minutul 27. Cu 5 minute înainte de pauză, Rafa Silva a dublat avantajul gazdelor. 3 minute mai târziu David Neres a dus scorul la 3-0 și a năruit orice speranță de calificare pentru trupa lui Mircea Lucescu.

Deși a ratat calificarea în Liga Campionilor, Mircea Lucescu va juca în Europa League, a doua competiție ca importanță organizată de UEFA. Deoarece vine din preliminariile Ligii Campionilor, Dinamo Kiev va face parte din prima urnă valorică la tragerea la sorți. 

Alte echipe calificate în grupele Ligii Campionilor

Marți seară, Viktoria Plzen a avut emoții pentru calificare după ce în tur a încheiat la egalitate, scor 0-0, pe terenul celor de la Qarabag. În retur cehii s-au văzut conduși în prima repriză după golul marcat de Filip Ozobic, în minutul 38. Duă pauză Plzen a revenit în joc și a reușit să câștige prin golurile lui Jan Kopic (58) și Jan Kliment (73). 

Maccabi Haifa a reușit calificarea în grupele Ligii Campionilor după un meci spectaculos dar și plin de emoții pentru oaspeți. În tur Maccabi Haifa s-a impus cu scorul de 3-2. În returul de la Belgrad, Steaua Roșie a reușit să marcheze de două ori, grație golurilor marcate de Pesic (27) și Ivanic (43). Oaspeții au redus din diferență la finalul primei reprize prin reușita lui Sundgren. Finalul de meci a fost unul dezastruos pentru Steaua Roșie care a pierdut calificarea din cauza unui autogol marcat de Milan Pavkov chiar în minutul 90. 

Meciurile programate miercuri

Dinamo Zagreb (Croaţia) - Bodoe/Glimt (Norvegia) (în prima manşă 0-1)
Trabzonspor (Turcia) - FC Copenhaga (Danemarca) (în prima manşă 1-2)
PSV Eindhoven (Olanda) - Glasgow Rangers (Scoţia) (în prima manşă 2-2)  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite