Mircea Lucescu a aflat ce se va întâmpla cu Dinamo Kiev şi unde va antrena în continuare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu şi patronul lui Dinamo Kiev au asistat la partida dintre Dinamo Kiev şi Sporting Lisabona, echipele cu jucători sub 19 ani, apoi au discutat despre viitorul echipei din capitala Ucrainei.

Presa din ţara vecină a aflat de discuţiile dintre cei doi şi de cum s-a decis viitorul formaţiei antrenate de Mircea Lucescu. ”După o lungă discuţie, s-a decis ca patronul grupării din Kiev să continue să finanţeze clubul, iar Lucescu să aibă parte de încredere totală pentru a construi o nouă echipă puternică”, au anunţă cei de la sport.ua, informaţie preluată şi de Orangesport.

Dinamo Kiev va disputa mai multe meciuri amicale pentru pace, prima dispută din acest turneu urmând să aibă loc peste 4 zile, cu Legia Varşovia.

”În oraşele asediate de ruşi sunt oameni care mor ori suferă pentru că nu mai au nimic: muncă, mâncare, încălzire şi electricitate.

Fotbalul poate fi pentru ei puntea între iadul pe care îl trăiesc şi revenirea la normalitate care sperăm că se va întâmpla cât mai curând”, a precizat, pentru Corriere dello Sport, Mircea Lucescu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite