Mihai Leu e aproape de un nou titlu de campion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Leu
Mihai Leu

Fostul mare campion mondial la box, Mihai Leu, face senzaţie şi în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, iar în acest weekend, cu al său Ferrari 458 Challenge, a obţinut un nou succes.

La al doilea an de la revenirea în automobilismul sportiv, Leu a urcat pe prima treaptă a podiumului de la Reşiţa, dedicat Categoriei I, acolo unde iau startul maşinilor de producţie. La Categoria II, acolo unde concurează exclusiv maşinile special pregătite pentru competiţii, victoria i-a aparţinut bulgarului Stefan Stoev.

Graţie succesului din Banat, Leu şi-a consolidat poziţia de lider al clasamentului după patru etape, cu un total de 93 de puncte, cu nu mai puţin de 40 peste următorul clasat.

"Este o cursă care mi-a plăcut dintotdeauna pentru că te forţează să fii extrem de eficient, iar orice greşeală te poate costa etapa în sine. Sunt bucuros pentru acest loc 1, sunt bucuros că sunt lider, însă sezonul nu s-a încheiat", a declarat Leu imediat după victorie.

Dacă se va impune la viteză în coastă, ar fi a treia disciplină în care Leu reuşeşte să facă performanţă. Multiplu campion naţional şi campion mondial la box amatori şi profesionist, sportivul originar din Hunedoara a fost şi campion naţional absolut de raliuri în 2003.

Un total de 60 de participanţi au luat startul în etapa a patra din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, organizată sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite