Messi, la Barcelona până în 2018, Real Madrid aruncă banii pe Cavani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edinson Caani, vedeta Uruguayului şi a lui Napoli
Edinson Caani, vedeta Uruguayului şi a lui Napoli

Conform presei spaniole, Real Madrid este gata să plătească 50 de milioane de euro pentru transferul lui Edinson Cavani de la Napoli.

Negocierile dintre Napoli si Real Madrid pentru Edinson Cavani se afla aproape de final, informează  Sport.es. În schimbul atacantului, galacticii sunt gata să achite suma de 50 de milioane de euro.
Conform Corriere dello Sport, atacantul din Uruguay are şanse mari sa ajunga pe "Santiago Bernabeu" din vara lui 2013. Pe lista Realului pentru un eventual transfer se mai afla Falcao, Rooney si Aguero, dar Cavani are cele mai mari şanse să ajungă în Primera Division.

"Real Madrid şi FC Barcelona sunt doua echipe fantastice, mi-ar plăcea să evoluez in Spania. În acest moment mă concentrez însă pe câştigarea campionatului cu Napoli", a declarat Cavani pentru presa italiană.

Pe de altă parte, FC Barcelona a anuţat prelungirea contractului lui Lionel Messi până în 2018! Asta înseamnă că argentinianul va sta la FC Barcelona cel puţin până când va împlini 30 de ani! Precedentul contract expira în 2016. "vreau să-mi închei cariera la Barcelona", a  afirmat argentinianul în mai multe rânduri.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite