Lionel Messi surprinde: a jignit jucătorii şi staff-ul tehnic de la Real Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o serie de reuşite de care s-a bucurat de-a lungul carierei, Lionel Messi este în atenţia presei printr-un episod neobişnuit pentru comportamentul argentinianului.

Messi, jucătorul care era de preferat în locul lui Cristiano Ronaldo tocmai datorită comportamentului său ireproşabil, a şocat printr-un episod petrecut la ultima confruntare dintre Barcelona şi Real Madrid.

Presa iberică a notat că Messi i-ar fi adresat nişte cuvinte jignitoare antrenorului secund de la Real, Aitor Karanka. „Tu la ce te uiţi? Mai taci, eşti doar marioneta lui Mourinho“, sunt cuvintele pe care i le-ar fi adresat decarul catalanilor.

Fotbalistul lui Real Madrid, Jose Callejon, a confirmat în cadrul unei conferinţe de presă că incidentul dintre argentinian şi Karanka de la finalulul „El Clasico“ de miercuri (1-1) a fost real: „Eram chiar în spatele lor, am auzit tot“.

Jucătorul madrilenilor susţine că Messi a avut un conflict şi cu Arbeloa. „Te aştept la Barcelona“, i-ar fi strigat argentinianul acestuia. „Pe teren se mai întâmplă să fie o atmosferă încinsă, se mai spun lucruri regretabile, asta e una, dar e alta să stai să aştepţi după meci o oră în parcare pentru a te lua de un fotbalist, care e cu soţia însărcinată. Asta demonstrează că cei buni nu sunt mereu buni şi cei răi nu-s aşa răi“, a completat Callejon.

Printre acuzele aduse lui Messi se numără şi faptul că acesta ar fi jignit jucătorii şi staff-ul tehnic al lui Real în timpul meciului de miercuri, gest confirmat de televiziunea spaniolă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite