Messi, interviul cu cea mai frumoasă încheiere: Monologul care l-a lăsat fără cuvinte VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lionel Messi își pregătește, la 35 de ani, ieșirea de pe scenă. Și ce ieșire! Pentru că, după cum a anunțat deja, el va bifa, duminică (ora 17.00, TVR 1), pe arena „Lusail“, ultima sa apariție la un Mondial. La un meci cu trofeul pe masă care îi poate îndeplini ultimul obiectiv: câștigarea Mondialului cu naționala Argentinei.

După o carieră fantastică, atât la nivel de club, cât și la prima reprezentativă, ultimii doi ani au fost cu adevărat fabuloși pentru Leo! Mai ales la națională! Pentru că, în 2021, el a cucerit Copa America în Brazilia, după o finală cu Brazilia, pentru ca, în acest an, parcursul de la CM 2022 să fie precedat de victoria de la Finalissima: 3-0 cu campioana Europei, Italia, la Londra.

Având în vedere tot ce a făcut pentru Argentina, dar și modul în care și-a pus amprenta pe istoria fotbalului mondial, Messi a avut parte, marți seară, de cea mai frumoasă încheiere la un interviu pe care l-a acordat. Discursul rostit de Sofia Martinez, jurnalistă aflată la Doha din partea postului public de televiziune argentinian, a devenit viral în mediul online.

Messi, intervievat de Sofia Martinez.
Messi, intervievat de Sofia Martinez.

Ce i-a spus Sofia Martinez lui Messi?

*Ultimul lucru pe care vreau să ţi-l zic şi nu o întrebare... Vreau doar să-ţi spun că vine finala Cupei Mondiale, noi, toţi argentinienii, vrem să câştigăm trofeul.

*Indiferent de rezultat, tu ai ceva pe care nimeni nu ți-l poate lua, faptul că ești unul cu argentinienii, cu fiecare dintre ei. Sunt serioasă, nu e niciun copil care să nu-și dorească tricoul tău. Ne-ai marcat viețile, iar asta e ceva mai important decât orice trofeu, inclusiv al Cupei Mondiale. Nimeni nu-ți poate lua asta, pentru că ai făcut fericiți atât de mulți oameni! Și, de aceea, vreau să-ți mulțumesc și să-mi arăt recunoștința pentru tot ce ai făcut.

*Sper ca aceste cuvinte să ajungă în inima ta, pentru că eu chiar cred că există ceva mai important decât câștigarea Cupei Mondiale, iar tu îl ai deja. Mulțumesc, căpitane!

Mondialul din Qatar, ultimele meciuri

Semifinale

*Argentina – Croația 3-0

*Franța – Maroc (Astăzi, ora 21.00)

Finala mică

*Sâmbătă, ora 17.00

Finala

*Duminică, ora 17.00

Toate meciurile Mondialului se vor vedea, în continuare, pe TVR 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite