Messi, gest oribil: Faza care i-a adus prima eliminare la Barcelona după 753 de meciuri VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi a ratat un trofeu cu Barcelona, într-un moment în care clubul avea mare nevoie de un succes
Lionel Messi a ratat un trofeu cu Barcelona, într-un moment în care clubul avea mare nevoie de un succes

Seara de coşmar a Barcelonei, în finala Supercupei Spaniei, a fost întregită de faza din minutul 120, verificată la VAR, în urmă căreia căpitanul catalanilor a fost trimis la vestiar.

Barcelona a mai dat un rateu mare sub comanda lui Ronald Koeman şi a „reuşit“ să piardă Supercupa Spaniei, la capătul unui meci în care a condus Athletic Bilbao cu 2-1 până în minutul 90.

Bascii au egalat însă prin Asier Villalibre, 2-2, după care au trecut în avantaj după reuşita semnată de Williams, în minutul 93. Iar până la finalul partidei, tabela nu s-a mai modificat, Bilbao câştigând cu 3-2. De fapt, în afară de golul marcat de Williams, singura fază notabilă până la finalul celor 120 de minute a fost eliminarea lui Lionel Messi.

Frustrat, cu siguranţă, din cauza unui alt eşec ce se prefigura, Messi şi-a vărstat nervii chiar pe Asier Villalibre, cel care trimisese partida în prelungiri, cu golul său din minutul 90. Argentinianul, într-o tentativă de a scăpa de marcajul adversarului său, i-a aplicat acestuia o palmă zdravănă, în alergare, făcându-l KO! Faza a fost analizată de centralul Jesús Gil, cu ajutorul VAR, după care Messi a văzut „roşu“. A fost prima eliminare pentru Leo, în tricoul Barcelonei, după 753 de partide! 

Până acum, Messi fusese eliminat doar de două ori în carieră, însă de fiecare dată în tricoul Argentinei. Prima dată, în 2005, în meciul său de debut la naţională, cu Ungaria. Iar a doua oară, la Copa America 2019, în finala mică a turneului, cu Chile.

Potrivit presei internaţionale, acum, pentru că şi-a lovit adversarul fără minge, Messi riscă o suspendare drastică, între 4 şi 12 etape, urmând să plătească şi o amendă ce va fi anunţată, în următoarele zile.

VEZI FAZA PENTRU CARE MESSI A FOST ELIMINAT

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite