Mesajul Cătălinei Ponor după ce echipa României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio. Ce intenţionează să facă acum fosta mare campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Catalina Ponor
Catalina Ponor

România trece printr-un moment critic la gimnastică, atât echipa masculină cât şi ea feminină ratând calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

Deşi pare şocant, deznodământul turneului preolimpic nu e atât de surprinzător, gimnastica aflându-se într-un punct mort de mai mult timp. Asta chiar dacă în sală a revenit Cătălina Ponor, fostă campioană olimpică. 

Sportiva de 28 de ani a mărturisit ce a trăit la Rio şi a dat de înţeles că, în ciuda acestui insucces, nu se va retrage. 

"A fost o zi tristă pentru noi, din păcate România nu s-a calificat la Jocurile Olimpice. Este cu atât mai trist pentru mine cu cât am revenit în activitate tocmai pentru a participa la Olimpiadă. Ei bine, nu s-a întâmplat! Nu ştiu ce va urma de acum, însă vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit. Le mulţumesc şi brazilienilor care mi-au strigat numele. A fost cel mai frumos moment, am trăit un sentiment pe care nu l-am mai simţit de mult timp. Am luptat pentru această echipă până la final şi am vrut să arăt că oricine poate realiza ce îşi propune. Şi, da, încă pot face gimnastica la nivel înalt în ciuda vârstei pe care o am. Vă mulţumesc încă o dată pentru sprijin, a fost uimitor să concurez la Rio", a scris Cătălina pe o reţea socială.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite