Mbappe, pe lista unui club uriaș: 1 miliard de euro pentru transferul francezului. Când se face mutarea

0
Publicat:

Președintele echipei Real Madrid, Florentino Perez, pregătește 1 miliard de euro pentru transferul unuia dintre cei mai buni tineri jucători din lume, Kylian Mbappe, de la PSG.

Mbappe. FOTO Arhivă
Mbappe. FOTO Arhivă

Real Madrid pune la bătaie 1 miliard de euro pentru a-l aduce pe Mbappe, după ce francezul a făcut senzație la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar și a fost golgheterul competiției. 

Gazzetta dello Sport scrie că Mbappe a semnat prelungirea cu PSG pe doi ani, dar are în contract o clauză potrivit căreia, dacă el își va dori, poate pleca din vara lui 2023 contra sumei de 150 de milioane de euro (+ bonusuri ulterioare, de performanță, dacă va da randament la viitorul club).

Președintele lui Real Madrid a pregătit aproape 650 de milioane de euro care ar acoperi 4 ani de salariu pentru Mbappe, restul sumei până la 1 miliard fiind pregătită pentru transferul care ar urma să se facă în vara anului 2023. 

Mbappe are 24 de ani, a fost golgheterul Mondialului cu 8 reușite și este evaluat de site-urile de specialitate la 160 de milioane de euro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite