Mbappe a zguduit vestiarul în pauza cu Argentina: Imagini apărute, în premieră, după finală VIDEO

0
Publicat:

În naționala Franței, banderola de căpitan a stat pe brațul portarului Hugo Lloris (35 de ani) pe durata Mondialului din Qatar. Adevăratul lider din teren e însă Kylian Mbappe. Care, la 24 de ani, nu doar că are deja un titlu mondial în palmares, plus o realizare istorică, după cum Adevărul a scris aici, dar se poate mândri și cu o atitudine de campion mondial!

Duminică, în finala cu Argentina, Mbappe a scos Franța din „comă“. Pentru că, timp de 79 de minute, deținătoarea titlului mondial n-a jucat nimic, fiind condusă cu 2-0 la pauză. Încă de când echipele au mers la vestiar, după primele 45 de minute, Mbappe a avut o tentativă de a-și trezi colegii. Discursul său din vestiar, de la pauză, a apărut, astăzi, în mediul online, însoțit de imagini puternice care vorbesc de la sine despre influența lui Kylian la națională.

Kylian Mbappe, prestație stelară în finala Mondialului din Qatar.
Kylian Mbappe, prestație stelară în finala Mondialului din Qatar.

Concret, pe imagini se vede cum Mbappe, în picioare, rostește un discurs scurt, dar intens, în timp ce selecționerul Didier Deschamps se plimbă, îngrijorat, în vestiar. „E o Cupă Mondială, băieţi, e meciul unei vieţi! În orice caz, mai rău de atât nu putem face. Ne întoarcem pe teren. Fie îi lăsăm să joace cum vor, fie punem un pic de intensitate, intrăm în dueluri şi facem altceva, băieţi. E o finală de Cupa Mondială! Suntem conduşi la două goluri. Putem reveni! Băieţi, o dată la patru ani se întâmplă asta“, le-a transmis Mbappe colegilor.

La revenirea pe teren, după pauză, Franța a continuat să joace prost, însă „dubla“ lui Mbappe, din minutele 80 și 81, în decurs de 97 de secunde, a „resuscitat“ echipa. Mbappe a înscris și în prelungiri, la 3-2 pentru Argentina, și a forțat loviturile de departajare, când a transformat primul penalty. Chiar și așa, Franța a părăsit terenul învinsă, 2-4, după executarea loviturilor de departajare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite