Mario Iorgulescu îşi revine: Familia nu i-a spus că a omorât un om. Cum vrea să procedeze tatăl său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel a care provocat un accident cumplit, în urma căruia Daniel Vicol (24 de ani) a murit pe loc, pare că a depăşit momentul critic, după mai multe zile în care a fost conectat la aparate la Terapie Intensivă.

Mario Iorgulescu (24 de ani) s-a zbătut între viaţă şi moarte şi, la un moment dat, s-a scris că organele sale au început să cedeze. Acum însă, potrivit ultimelor informaţii furnizate de jurnaliştii de la redactia.ro, fiul lui Gino Iorgulescu pare că a depăşit momentul critic.

Mario Iorgulescu şi-ar fi mişcat mâna şi ar fi reuşit chiar să comunice cu familia sa. El şi-ar fi adus aminte de accidentul pe care l-a provocat, însă, deocamdată, părinţii i-au ascuns faptul că, în urma acestei nenorociri, şoferul unui Audi, Daniel Vicol, şi-a pierdut viaţa.

Gino Iorgulescu vrea ca fiul său să aibă, mai întâi, câteva întâlniri cu un psiholog şi abia apoi să fie informat de ceea ce s-a întâmplat în urma accidentului.

Mario Iorgulescu riscă de la 1 la 5 ani de închisoare doar pentru faptul că s-a suit beat la volan. În plus, pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

CITEŞTE ŞI:

Mario Iorgulescu, teroarea şoselelor şi în străinătate: Câte accidente grave a provocat până a omorât un om

Mario Iorgulescu, un consumator înrăit de cocaină: Apar noi detalii despre viaţa celui care a provocat un accident mortal

CTP îl distruge pe Gino Iorgulescu şi pune un pariu: „Mario nu va face nicio zi de puşcărie“

Mario Iorgulescu şi-a ucis victima pe loc: „A mai apucat să clipească o dată“. Relatarea unui martor ocular

Mama bărbatului ucis de Iorgulescu jr: „Copilul meu a murit nevinovat! Fetiţa nu ştie că tatăl ei e mort“

Gino Iorgulescu, arătat cu degetul pentru accidentul provocat de fiul său: „De ce acest băiat nu mergea cu metroul?!“

Mario Iorgulescu a nenorocit o familie! Tatăl victimei: „Copilul meu era aruncat pe jos. După o oră mi s-a spus că e mort“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite