Reacţia lui Şerban Huidu după ce a fost asociat cu Mario Iorgulescu, tânărul care a ucis un bărbat într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şerban Huidu a reacţionat după ce accidentul provocat de fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, în urma căruia un bărbat şi-a pierdut viaţa, a fost comparat cu cel provocat de prezentatorul „Cronicii Cârcotaşilor“, în urma căruia trei persoane au murit.

Şerban Huidu a reacţionat pe Facebook după ce utilizatori ai platformei de socializare au sugerat că fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, nu va intra la închisoare după ce a provocat un accident, aşa cum nici prezentatorul TV nu a primit o astfel de pedeapsă, după ce a fost protagonistul unui accident rutier în urma căruia au murit trei oameni. 

Huidu a preluat de pe Facebook şi a distribuit pe pagina sa un meme în care imaginea lui apare împreună cu cele ale lui Mario şi Gino Iorgulescu. În fotografie, prezentatorul TV apare „liniştindu-l“ pe Gino Iorgulescu, care se teme că „îi intră baiatul în puşcărie“: 

„Calm, nu vă agitaţi. Eu am omorât trei şi nu am făcut o zi de pârnaie“, se arată în imagine.  

Şerban Huidu a reacţionat în urma postării, criticându-i pe „moraliştii de carton“. 

„Au început. Pe net toţi sunt judecători si toţi «au dreptate». Nu e treaba mea să comentez un accident. Atât timp cât nu se ştiu detalii este inutil. Condoleanţe familiei îndurerate şi aş vrea să îi rog pe cei cu păreri şi alte «adevăruri absolute» să se abţină. Măcar din respect pentru ce s-a întâmplat. Pentru «moraliştii de carton» drama nu contează. Tot ce vor e să se mai răzbune virtual pe cei care cred ei că sunt vinovaţi de neputinţa proprie“, a scris realizatorul „Cronica Cârcotaşilor“. 

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, a fost protagonistul unui accident rutier duminică, 8 septembrie, în urma căruia un bărbat de 24 de ani, tată a doi copii, şi-a pierdut viaţa. 

Mario Iorgulescu a fost rănit grav şi transportat la Spitalul Elias, unde i-au fost recoltate şi probe biologice care au arătat faptul că tânărul consumase atât alcool, cât şi substanţe interzise. El se află în continuare la Terapie Intensivă. 

Şi jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat cazul, fiind de părere că, în cazul în care Mario Iorgulescu va supravieţui, el „nu va petrece nicio zi în închisoare“. 

„Dacă junele Mario va trăi, aş pune un pariu cu dumneavoastră, stimaţi cititori: nu va face nicio zi de puşcărie. Cocaina va deveni zahăr pudră, iar alcoolemia – nerecoltată în condiţii legale, după cum va demonstra turma de avocaţi plătită de tata Gino. De ce cred că aşa va fi? Aud că tata Gino s-a oferit să crească copiii celui omorât. Să-i crească, deci, cum l-a crescut pe Mario, până îi aduce cu bine la stadiul cluburi, iahturi, alcool plus cocaine“, a scris CTP pentru republica.ro.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite