Marian Rada e tot mai singur la Rapid: „O să ajungem să tundem noi şi iarba!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapidiştii încep returul fără conducere, fără transferuri, dar antrenorul Marian Rada spune că echipa nu va retrograda. Giuleştenii mai au doar doi fotbalişti străini în lot.

Giuleştiul speră să renască într-un retur în care frica de retrogradare e mai mare ca oricând. Din jurul echipei au dat bir cu fugiţii toţi cei care au văzut că nu mai e rost de bani, inclusiv muncitorii de la Pro Rapid. Tehnicianul Marian Rada face haz de necaz şi spune că face el împreună cu jucătorii toate muncile, iar clubul se va salva.

Constantin Zotta este ultimul care azi îşi încheie perioada de preaviz şi pleacă de la Rapid. În aceste condiţii, feroviarii n-au un preşedinte, iar echipa e de capul ei. „La club am mai rămas eu, Dănuţ Perjă, ca team manager şi Ioan Taban, preşedintele Consiliului de Administraţie, dar dânsul nu iese din birou. În rest, nu mai e nimeni. O să facem noi toate muncile. Tundem iarba, udăm şi gazonul, facem curat. Nu contează”, spune antrenorul. În ceea ce priveşte lotul de jucători, Rapid pleacă la drum cu doar doi străini, portarul Pecanha şi fundaşul Wallace, faţă de 12 cât a avut în tur. În rest, doar români şi puşti de la echipa a doua. „Voi juca la Iaşi cu patru copii în primul 11, Vasile Nicolae, Alexandru Coman, Alexandru Ciolacu şi Mădălin Martin. Cred că e suficient. Am un lot bun. Oricum, dacă aceşti copii nu vor da randament, măcar nu ne va părea rău de bani, pentru că au salarii de 500 de euro. Transferuri nu vor mai fi pentru că nu sunt bani. A plecat şi Călin Albuţ, dar nu vom retrograda”, a afirmat acesta. Rada are însă o mare dorinţă: speră ca George Copos să achite jucătorilor primul salariu pe 2013 înaintea meciului de sâmbătă.

19.000 de lei, datorii la CS Rapid
Înaintea turului, Rapid are probleme şi cu Stadionul Giuleşti. Clubul Sportiv Rapid s-a înscris la masa credală pentru primirea unei datori de 19.000 de lei, care reprezintă restanţe la chiria pentru stadion. George Copos trebuie să plătească aceşt bani în maximum o săptămână pentru ca Rapid – Dinamo să se joace pe Giuleşti. „Domnul Taban a spus că l-a convins pe administratorul judiciar să treacă această sumă ca prioritară şi că va plăti. Îl aştept cu banii”, a declarat Vali Caciureac, preşedinte CS Rapid.

Copos atacat de AFAN
Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori l-a atacat pe George Copos, despre care a spus că a folosit insolvenţa pentru a-i păcăli pe fotbalişti. „În mod injust, a devenit oficial faptul că datoriile de ordin salarial pe care George Copos le are faţă de fotbaliştii săi nu vor mai fi niciodată plătite pentru că sunt la coada listei de priorităţi.  Starea de insolvenţă tinde să se transforme, din mod de redresare a situaţiei financiare a clubului, în ţepe date jucătorilor”, se arată în comunicatul AFAN.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite