Maria Şarapova a criticat-o aspru pe Serena Williams: „Să vorbească despre relaţia ei cu un bărbat căsătorit care are un copil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Şarapova FOTO Reuters
Maria Şarapova FOTO Reuters

Aflată la Wimbledon pentru al treilea Turneu de Mare Şlem al anului, jucătoarea de tenis Maria Şarapova a reacţionat violent faţă de rivala sa Serena Williams, criticând declaraţiile controversate făcute de aceasta în legătură cu violul unei tinere în SUA, cu aluzii transparente la viaţa sa privată.

Am fost tristă când am auzit ceea ce a spus despre acest caz“, a spus rusoaica, referitor la violul unei adolescente de 16 ani, de care s-au făcut vinovaţi doi jucători de fotbal american în Ohio.

Exprimându-se pe acest subiect în revista „Rolling Stone“, Williams a părut să critice comportamentul victimei, afirmând, în special, că „părinţii ar fi trebuit să o înveţe să nu accepte băuturi alcoolice oferite de alţii“.

Ea şi-a prezentat apoi scuzele, dar Şarapova nu a ţinut cont de asta, afirmând că Williams ar fi trebuit să discute despre lucruri care o privesc.

 „Cred că ar trebui să vorbească de reuşitele ei, de treaba ei, mai degrabă decât de ceea ce atrage atenţia şi provoacă atâtea controverse“, a spus ea.

„Dacă ea vrea să vorbească de lucruri personale, ar putea, probabil, să vorbească despre relaţia sa cu un bărbat căsătorit, care e pe cale să divorţeze şi care are copii“, a atacat Şarapova, făcând trimitere, fără să dea nume, la antrenorul lui Williams, francezul Patrick Mouratoglou.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite