Marcel Pușcaș, directorul general al FC U Craiova, susține că decizia arbitrului Chivulete e una exagerată. „Când se strigă «M**e la olteni!» nu e rasism?”

0
Publicat:

Meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe - FCU Craiova a fost întrerupt de două ori de arbitru, din cauza scandărilor xenofobe ale spectatorilor.

Marcel Pușcaș, directorul general al FCU Craiova
Marcel Pușcaș, directorul general al FCU Craiova

Marcel Pușcaș, directorul general al oltenilor crede că arbitrul meciului Sepsi Sf. Gheorghe - FCU Craiova a exagerat atunci când a decis să pună capăt partidei, fiind de părere că evacuarea galeriei echipei sale ar fi fost o măsură mai corectă.

„Atitudinea suporterilor e mereu aceeași în partidele cu Sepsi, așa se întâmplă și când Sepsi joacă cu Petrolul, U Cluj, Rapid, FCSB șamd. Niște suporteri de-ai lor ne-au spus că și galeria Petrolului a scandat la fel ca galeria noastră la meciul direct. 

Probabil că directiva e să se dea o dată un exemplu, dar ce facem cu o soluție intermediară? Pot fi evacuați fanii. Au fost scandări și din partea lor, rasiste, înainte și în timpul jocului, o să ducem casetele, înregistrările. Va fi nevoie de traducere”, a declarat Marcel Pușcaș.

Cazul va fi judecat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF zilele următoare. Pe baza raportului întocmit de arbitru și de observatorul partidei, Octavian Goga, se va lua o decizie. O variantă ar fi ca ambele cluburi să fie penalizate cu meci pierdut la „masa verde“ cu 0-3.

Totul depinde ce ce au scris oficialii partidei au scris în raportul de joc. Dacă ultrașii FCU Craiova au fost cei care au dat tonul și ei au fost cei puși pe scandal, oaspeții vor fi cei penalizați, mai ales că nu sunt la prima abatere: oltenii au mai avut probleme cu scandările xenofobe la meciurile cu rivala din oraș, CS Universitatea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite