Manchester City – United, fabulos în Anglia: „Măcel“ după 44 de minute, scor de tenis la final!

0
Publicat:

Cândva, Manchester United, cu Sir Alex Ferguson pe bancă, era o formație la care rivalii de la City se uitau cu jind! Cum s-au schimbat însă vremurile, în ultimii ani! Pentru că acum rolurile s-au inversat. Ceea ce s-a văzut, încă o dată, duminică, într-o partidă din etapa a 9-a.

Norvegianul Erling Haaland, de neoprit la Manchester City. FOTO: Twitter
Norvegianul Erling Haaland, de neoprit la Manchester City. FOTO: Twitter

Pe „Etihad Stadium“, gazdele au făcut prăpăd în prima repriză. Concret, după 44 de minute, tabela arăta City – United 4-0 (Foden 8, Haaland 34, 37, Foden 44). După pauză, și United – antrenorul Erik ten Hag l-a lăsat pe Cristiano Ronaldo pe bancă tot meciul! – a dat semne de viață și a marcat prin Antony (56). Degeaba însă! S-a terminat cu scor de tenis, 6-3 pentru City, după golurile marcate de Haaland (64) și Foden (72) pentru echipa lui Guardiola și de Martial (84, 90+1) pentru oaspeți.

În clasament, podiumul e format din Arsenal (21 de puncte), Manchester City (20 de puncte) și Tottenham (17 puncte). United e abia pe 6, având 12 puncte strânse din șapte partide. Prin comparație, primele trei clasate au disputat câte opt meciuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite