Cristiano Ronaldo, revenire de senzație: Sporting Lisabona îl așteaptă cu brațele deschise

0
Publicat:

După ce a fost propus mai multor formații de top din Europa, Cristiano Ronaldo (37 de ani) pare că și-a găsit drumul. Atacantul portughez e pe cale să se despartă de Manchester United și să revină la Sporting Lisabona, echipa la care a debutat.

Cristiano Ronaldo a fost om de gol și la Manchester United. Foto EPA EFE
Cristiano Ronaldo a fost om de gol și la Manchester United. Foto EPA EFE

Ronaldo se află la un pas să revină acasă, în Portugalia, și să semneze cu Sporting Lisabona, formația la care și-a început cariera de jucător, unde a fost promovat de antrenorul de atunci al lusitanilor, Ladislau Boloni.

Potrivit publicației Caught Offside, Ronaldo își dorește cu ardoare să joace în Liga Campionilor și de aceea încearcă să părăsească clubul Manchester United, care a ratat calificarea în competiția de top. Sporting reprezintă cea mai avantajoasă variantă pentru starul portughez, fiind calificată în grupele Ligii, unde va juca alături de Eintracht Frankfurt, Tottenham și Marseille, echipe numai bune de a fi ”mitraliate” de Ronaldo, care vrea să-și îmbunătățească recordurile incredibile realizate de-a lungul timpului.

Dacă transferul se concretizează, Ronaldo s-ar întoarce la Sporting Lisabona după aproape 19 ani, perioadă în care a evoluat pentru Manchester United, Real Madrid și Juventus Torino. Francisco Barao, antrenorul portughezilor, îl așteaptă cu brațele deschise pe superatacantul lusitan: „Cred că Ronaldo va reveni la Sporting Lisabona în această vară”, a spus Barao, pentru publicația Record, în urmă cu câteva luni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite