Maghiarii, reacție bizară după anunțul UEFA: Recomandare pentru fani cu privire la harta Ungariei Mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ungaria se joacă, fără reținere, cu focul înaintea preliminariilor pentru Euro 2024. Pentru că, brusc, a creat un scandal artificial despre un simbol al revizionismului maghiar despre care Adevărul a scris aici.

László Kleinheisler (dreapta), internațional maghiar
László Kleinheisler (dreapta), internațional maghiar

Iar acest caz a luat o amploare atât de mare, încât a declanșat o reacție oficială și din partea UEFA pentru ziarul „Adevărul“. În ciuda avertismentului lansat de forul de la Nyon însă, federația de la Budapesta dă semne că vrea să-și dea un autogol! Pentru că, în continuare, insistă că harta Ungariei Mari poate fi afișată la meciuri, deși riscă sancțiuni drastice, dacă acest lucru se va și întâmpla.

Chestionat de ziarul „Nemzeti Sport“ pe această temă, forul de la Budapesta a oferit un răspuns ciudat, potrivit gsp.ro: „Federația noastră și-a indicat deja poziția în această problemă într-o declarație de ieri și continuăm să menținem acest punct de vedere. Încă o dată, atragem atenția fanilor să citească anunțul nostru și să respecte regulile“.

Pentru Ungaria, urmează un amical cu Estonia, la Budapesta (joi, ora 20.30), iar apoi vin meciurile din preliminariile Euro 2024, cele din grupa G, cu Bulgaria, Lituania, Muntenegru și Serbia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite