Lovitură dură pentru nord-irlandezi. Vin fără căpitan şi un atacant de bază, la meciul de la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steven Davis. FOTO AFP
Steven Davis. FOTO AFP

Nu doar Anghel Iordănescu are probleme cu accidentările. Michael O’Neill a primit astăzi o lovitură dură, chiar în ziua în care jucătorii nord-irlandezii trebuie să decoleze spre Bucureşti.

Cel mai important jucător al nord-irlandezilor, Steven Davis, coechipier cu Gardoş la Southampton, a fost schimbat sâmbăta trecută în finalul primei reprize a partidei de campionat cu Leicester (2-0). 

Deşi s-a încercat recuperarea lui Davis, care a acuzat o întindere la coapsă, selecţionerul Michael O’Neill a primit o veste dură.

Davis a făcut marţi seară reunirea cu lotul Irlandei de Nord, a fost consultat miercuri dimineaţă de medicii naţionalei, iar aceştia au constatat că mijlocaşul nu poate evolua la meciul cu România. 

Pe lângă căpitanul Davis, cel mai valoros jucător al nord-irlandezilor (cotat la 5,5 milioane de euro), nu va face deplasarea la Bucureşti nici atacantul Jamie Ward, de la Derby. 

Ward a evoluat în toate cele trei partide ale Irlandei de Nord în aceste preliminarii şi a marcat un gol, în victoria cu Grecia (2-0). 

Fundaşul Aaron Hughes (35 de ani), decanul de selecţii din lotul „nord-irlandezilor (93 de prezenţe în tricoul „verzilor“), este incert pentru meciul de vineri (21.45), de pe „Arena Naţională“, iar selecţionerul Michael O'Neill nici nu i-a mai convocat, tot din cauza accidentărilor, pe fundaşul Jonny Evans (Manchester United) şi mijlocaşul Shane Ferguson (Newcastle United). 

Citeşte şi 

Probleme şi la nord-irlandezi: Steven Davis, căpitanul naţionalei, incert pentru meciul cu România

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite