Liga I, Dinamo - Petrolul 2-0. "Câinii" au muşcat prin Essombe şi Gnohere

0
0

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Essombe '19 şi Gnohere '73. Camerunezul Marcel Essombe a punctat la primul său meci de la Dinamo, el fiind adus din liga a doua franceză, de la Creteil. Gnohere, înlocuitorul său din repriza a doua, a punctat şi el, după care şi-a dat tricoul jos pentru a demonstra că nu este supraponderal. "Acum e sub greutate, are 95 de kilograme, el ar trebui să aibă 96. Dar nici Essombe, nici Gnohere nu sunt pregătiţi fizic", a afirmat Mircea Rednic după meci. 

Cum s-au marcat golurile

1-0: Vojnovici îi pasează lui Rotariu în mijloc, aceasta şutează, Pecanha respinge, iar mingea ajunge la Essombe, care înscrie din şase metri cu capul.

2-0: Centrare a lui Fai de pe partea stângă, la care Gnohere înscrie din şase metri.

Dinamo Bucureşti: Cerniauskas - Fai, Nedelcearu, Mevlja, Filip - Vojnovici, Tîrcoveanu (Palici '57) - Gavrilă (Feussi '72), Rotariu, Matei - Essombe (Gnohere '57). Antrenor: Mircea Rednic

FC Petrolul Ploieşti: Pecanha - Peteleu (Zoubir '46), Benga, Faug-Porret, Rippert - Bucşa, Ropotan - Varga, Marinescu, Farina (Nepomuceno '77) - Rusu (Tamuz '46). Antrenor: Tibor Selymes

Cartonaş roşu: Rippert '90

Arbitri: George Cătălin Găman - Dragoş Mihai Iliescu, Imre-Laszlo Bucsi - Flavius Alin Roşu

La meci au asistat 2755 de spectatori, între care 300 de fani ai echipei oaspete. Aceştia au cerut demisia lui Selymeş, însă antrenorul Petrolului a afirmat că nu are de gând să facă acest pas: "Nu-mi dau demisia aşa uşor, a fost primul meci în care pot să spun că am jucat slab şi nu meritam mai mult".

Mai multe - Sport

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite