Legendarul McEnroe, uluit de ce a reuşit Halep în finala cu Williams: „Nici măcar n-a fost un meci strâns!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poate că mulţi au aşteptat la o victorie a Simonei în finala de la Wimbledon, însă, cu siguranţă, foarte puţini au crezut că românca, pur şi simplu, îşi va spulbera adversara: 6-2, 6-2.

Simona Halep a avut mari emoţii pentru a-şi cuceri, anul trecut, primul trofeu de Grand Slam la French Open, trecând de Sloane Stehpens în trei seturi, în condiţiile în care pe primul l-a pierdut.

Acum însă, la Wimbledon, la un an distanţă, Halep a arătat o maturitate incredibilă şi, în niciun moment, nu i-a oferit Serenei şansa de a intra în meci. Această prestaţie solidă a lui Halep l-a surprins şi pe legendarul John McEnroe. Potrivit Digi Sport, americanul care a cucerit şapte titluri de Grand Slam de-a lungul carierei, a fost şocat de cât de bine a putut să joace Simona.

Ce a spus John McEnroe?

*Halep e evident o sportivă formidabilă şi, în această etapă a carierei sale, sportiva mai bună. N-am crezut însă că o va intimida pe Serena Williams atât de mult cum a făcut-o astăzi.

*Halep a dominat-o total. Nici măcar n-a fost un meci strâns. Doar de câteva ori într-o viaţă simţi că îţi iese atât de uşor şi aşa s-a întâmplat acum.

*Halep se mişcă mai bine decât oricare jucătoare de pe circuit. Nu ştiu de ce a crezut că nu poate juca bine pe iarbă. Poate că i-a trebuit ceva timp ca să găsească soluţia. Astăzi a fost cel mai bun meci din cariera ei şi tocmai a învins-o pe Williams în 55 de minute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite