Ilie Năstase, încântat de ce a reuşit Halep la Wimbledon: „Nasty“ a explicat cheia succesului pentru Simona în finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nastase

Simona Halep a învins-o atât de lejer pe Serena Williams, încât senzaţia a fost că româncă e faţă în faţă cu o adversară timorată, în turul I, şi nu cu o legendă a tenisului, în finala de la Wimbledon.

Simona Halep a câştigat al doilea titlu de Grand Slam după a cincea finală disputată şi, dincolo de victoria obţinută, astăzi, la Londra, a impresionat maniera în care constănţeanca s-a debarasat de Serena Williams.

Americanca a fost condusă, încă de la început, şi, după doar 11 minute, scorul era de 4-0 pentru Simona Halep. Într-o intervenţie la Digi Sport, fostul lider mondial, Ilie Năstase, a explicat cum de a reuşit Halep să-şi învingă adversara de o manieră atât de clară.

Ce a spus Ilie Năstase?

*Eu cred că a fost cea mai rapidă finală de la Wimbledon. Serena nu a condus niciodată, în niciunul dintre seturi, contează foarte mult pentru încredere. A servit foarte bine astăzi Simona, i-a intrat primul serviciu foarte des, a alergat-o pe Williams.

*A greşit foarte mult astăzi Serena, dar Simona a făcut-o să greşească. Eu cred că este vorba despre situaţia ei fizică, a născut, nu e în cea mai bună formă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite