Laurenţiu Reghecampf: „Nu vreau să par arogant, dar meritam să fim campioni. Îi dedicăm titlul lui Gigi Becali”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul cu care Steaua a câştigat titlul 24 din istorie, Laurenţiu Reghecampf, jubilează pentru performanţa realizată cu echipa roş-albastră, menţionând că se simte mândru că a antrenează o formaţie atât de iubită în România.

Reghecampf nu l-a uitat nici pe patronul Gigi Becali, care se află în spatele gratiilor pentru a-şi ispăşi pedeapsa dictată în Dosarul „Schimbului de terenuri”. Potrivit antrenorului, Becali are un mare merit pentru câştigarea titlului de către Steaua.

„Mă gândesc la un om care lipseşte în seara asta şi căruia îi dedicăm titlul cîştigat (n.r. Gigi Becali). Lui îi dedicăm trofeul, lui şi familiei sale, mamei, soţiei şi celor trei fete. Îl avem mereu în sufletele noastre, chiar dacă nu este prezent pe stadion. Le mulţumesc tuturor celor care au făcut ca Steaua să ia acest titlu, inclusiv presei. Nu vreau să par arogant, dar meritam să fim campioni. E cea mai frumoasă seară din ultimii ani. Pe 14 iunie revenim la antrenamente şi de acolo vedem ce facem mai departe”, a spus Reghecampf, conform gsp.ro.

CITIŢI ŞI:

Gigi Becali a urmărit petrecerea de titlu a Stelei la televizor, în Penitenciarul Rahova

Dumitru Dragomir: „A fost cea mai tare petrecere de titlu, nici la Revoluţie n-am văzut aşa ceva”

VIDEO Steaua a petrecut până târziu în noapte după câştigarea titlului. Suporterii au creat o atmosferă ireală

Steaua, după modelul marilor echipe ale Europei. Roş-albaştrii au făcut turul Bucureştiului la bordul unui autocar decopertat

GALERIE FOTO Steaua a primit trofeul şi medaliile de campioană, într-un show total pe "Naţional Arena". A urmat petrecerea din Piaţa Constituţiei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite