Laurenţiu Reghecampf ameninţă cu demisia! Gigi Becali i-a transmis din închisoare: "Pleacă dacă vrei!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua FOTO RPRESSPORT.RO
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua FOTO RPRESSPORT.RO

Steaua a pus 11 nume pe lista de achiziţii, dar n-a obţinut decât o semnătură şi marţi, până la 13.00,  trebuie să trimită la UEFA lista jucătorilor eligibili pentru Liga Campionilor. Situaţia l-a scos din sărite pe „Reghe”.

Având în conturi banii încasaţi pentru vânzarea lui Vlad Chiricheş la Tottenham, Steaua, prin vocea managerului Mihai Stoica, a anunţat o listă de 11 fotbalişti pe care echipa campioană îi are în vedere. Dintre cei 11, steliştii au reuşit „performanţa” de a obţine o singură semnătură, cea a lui Ionuţ Neagu, de la Oţelul. Roş-albaştrii au termen până marţi, la ora 13.00, să trimită la UEFA lista cu jucătorii care vor participa în Liga Campionilor, însă mijlocaşul sosit de la Galaţi este singura noutate şi sunt şanse foarte mari ca echipa campioană să rămână cu acest lot.

Neagu nu e favoritul lui Reghe

Culmea!, Neagu nu era printre preferinţele antrenorului Laurenţiu Reghecampf, care se consideră acoperit pe postul de mijlocaş defensiv, unde-i mai are pe Bourceanu, Pintilii şi Filip. „Reghe” a insistat pentru un fundaş şi pentru un atacant, însă Steaua n-a reuşit să-şi atingă ţintele.
Văzând că dorinţele sale sunt ignorate, antrenorul a anulat antrenamentul prevăzut pentru amiază şi a ameninţat că pleacă dacă nu-i sunt îndeplinite cerinţele! „Eşti liber să pleci!”, i-ar fi transmis Gigi Becali din închisoare
, însă Reghecampf a preferat pentru moment să nu ia o decizie atât de radicală. Despre tehnician s-a spus că ar avea pe masă o ofertă din Germania, din prima ligă chiar.

CINE E IONUŢ NEAGU, FOTBALIŞTUL CARE ŞTIE SĂ MULGĂ VACILE
 

Dragomir confirmă

Nemulţumirile antrenorului de la Steaua au ajuns şi la urechile lui Dumitru Dragomir, care a confirmat disputa internă de la Steaua. „Am auzit şi eu că Reghecampf ar vrea să plece”, a confirmat preşedintele LPF.  În opinia lui totuşi, transferul lui Ionuţ Neagu, cel care l-ar fi deranjat pe Reghe, e o mutare insiprată. „Pe Neagu l-au adus ca să aibă soluţie în locul lui Bourceanu. Dacă pleacă Bourceanu ce o să facă? El are oferte şi poate pleca oricînd”, a spus Corleone.

Wesley n-a fost dorit de antrenor

Vestea nemulţumirii lui Reghecampf a ajuns şi la urechile lui Mihai Stoica, acesta grăbindu-se să dezmintă informaţia. „Am vorbit cu Laurenţiu şi totul este în regulă. Transferurile la echipă le face Gigi Becali. El decide cine vine şi cine pleacă. Aşa e peste tot în lume, patronul hotărăşte. Nu se pune problema ca Reghe să nu-l fi vrut pe Neagu. El nu l-a dorit pe Wesley, dar oricum acesta nu putea fi legitimat. Nici nu se pune problema ca Reghecampf să plece de la Steaua”, a declarat Mihai Stoica. Atacantul brazilian nu a reuşit să-şi rupă contractul cu Al Hilal, fosta sa echipă.  

Varela a refuzat salariul

Steaua se înţelesese cu FC Vaslui pentru transferul fundaşului Fernando Varela, iar clubul din Ghencea urma să achite un milion de euro pentru transferul fotbalistului văzut ca înlocuitor al lui Vlad Chiricheş. Fotbalistul n-a fost de acord cu condiţiile financiare pe care Steaua i le-a propus şi a refuzat semnarea contractului. Negocierile au fost îngreunate şi de faptul că Varela este în Capul Verde, urmând să joace la sfârşitul săptămânii pentru naţionala micuţei insule.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite