Cine e Ionuţ Neagu, singura achiziţie a Stelei: „Ştiu să mulg vacile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până să câştige campionatul cu Oţelul, fotbalistul făcea naveta de la Smârdan la Galaţi, mergând 10 kilometri cu mijloacele de transport în comun.

Singura achiziţie a Stelei, Ionuţ Neagu de la Oţelul, a costat 600.000 de euro. Fotbalistul era unul dintre favoriţii lui Dorinel Munteanu, care-l vedea ca succesor al său la echipa naţională. Până să câştige campionatul cu Oţelul şi să-şi asigure o stabilitate financiară, fotbalistul făcea naveta de la Smârdan, localitate aflată la 10 kilometri de Galaţi, cu mijloacele de transport în comun.

Neagu a crescut la ţară şi nu s-a ferit să spună că avea îndeletniciri „domestice” în copilărie: „Nu le am cu muncile câmpului, eu am fost răsfăţatul casei. Am făcut doar fotbal şi şcoală, dar asta nu înseamnă că nu mă descurc şi la mulsul vacilor. Multă vreme n-am câştigat cine ştie ce bani, aşa că sprijinul financiar venit din partea familiei mi-a fost vital. Altfel, aş fi fost nevoit să mă las de fotbal”.
Roş-albaştrii au renunţat şi la aducerea fostului său coechipier de la Oţelul, Laurenţiu Iorga, care i-ar mai fi costat încă 700.000 de euro.   

Ionuţ Neagu

Mijlocaş central, 24 de ani
A jucat doar pentru Oţelul Galaţi
Are 110 meciuri în Liga I şi trei goluri
Trei selecţii pentru naţionala României, 0 goluri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite